Haberler

Ağrı Vali Yardımcılarından Veda Ziyareti

Güncelleme:

Ağrı Vali Yardımcısı Murat Güven ile Kırşehir Vali Yardımcılığı'na atanan Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'a veda ziyaretinde bulundu.

Düzce'nin Cumayeri Kaymakamlığı'na atanan Ağrı Vali Yardımcısı Murat Güven ile Kırşehir Vali Yardımcılığı'na atanan Vali Yardımcısı Özkan Demirel, Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak'a veda ziyaretinde bulundu.

Başak ile bir süre sohbet eden Demirel, Milli Eğitim Müdürlüğü'nün faaliyetlerini takdirle karşıladığını belirterek, milli eğitimde sürekli bir çalışma ve üretim ortamı bulunduğunu ifade etti.

Vali Yardımcısı Güven de Ağrı'da hizmet etme gayreti içerisinde olduklarını ifade ederek, "Bizler hizmet insanlarıyız. Amacımız insanlarımıza en iyi hizmeti vermektir. Bu çaba ve düşünceyle çalıştık. Gideceğimiz her yerde insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz" ifadesini kullandı.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Başak da vali yardımcıları Güven ve Demirel'e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.

Muhabir: Fethullah Yaman / Çağlar Sefertaş

Yayıncı: Berin Arslan Çetin - AĞRI

Kaynak: AA / Yerel

Kırşehir Düzce Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title