Haberler

Ağrı İhh İnsani Yardım Derneği'nden Yardım

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği, kentteki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere yardımlarını sürdürüyor.

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği, kentteki ihtiyaç sahibi ve yetim ailelere yardımlarını sürdürüyor.

Ağrı İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Kerem Engin, yaptığı açıklamada, İHH İnsani Yardım Vakfı, kuruluşunun 25'inci yılında 2017 yılı ramazan çalışmalarına "Sizi Bekliyorlar" sloganıyla başladıklarını söyledi.

Engin, "Merkezdeki 17 mahallemizde ve ayrıca 7 ilçemizde daha öncesinde tespit ettiğimiz yetim ve muhtaç ailelere ramazan gıda kolileri ve yetim çocuklarımız için hazırlanmış olan ramazan hediye paketlerini ulaştırıyoruz. " dedi.

Kentteki ihtiyaç sahibi bin 200 aileye ulaşma gayretinde olduklarını anlatan Engin, şöyle konuştu:

"Gerek vakıf merkezimizin gönderdiği gerekse de Ağrı'daki hayırsever halkımızın yaptığı bağışlar sonucu ramazan ayı boyunca bin 200 aileye gıda yardımı yapmayı hedeflemiştik. Hamdolsun bir infak, yardımlaşma ve dayanışma ayı olan bu mübarek ayın bereketi sonucu bu hedefimize ulaşmak üzereyiz. Her kesin manevi duyguları dorukta yaşadığı bu zaman diliminde yardıma muhtaç insanlara el uzatmamız gerekir. Çünkü hem İslami hem de insani sorumluluğumuzdur. Ramazan çalışmamızda şu ana kadar binin üzerinde aileye gıda kolilerini ulaştırdık. 500'e yakın yetim ve öksüz çocuğumuza bayramlık kıyafet aldık, 100 ailemize bayram şekeri dağıtacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title