Haberler

Ağrı Gençlerbirliği Spor, Yeni Yönetimini Açıkladı

Güncelleme:

Ağrı Amatör liginde bu sezon mücadele edecek olan Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü, yeni yönetimde yer alacak isimleri açıkladı.


Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Mahmut Yıldırım, yaptığı açıklamada yeni yönetimle hedeflerinin bölgesel Amatör Lig (Bal Ligi) olduğunu ifade etti. Yıldırım" Ağrı'nın geneline yayılmasını planladığımız bir yönetici kadromuz olacak. Şu ana kadar görüştüğümüz ve kulüp yönetimine aldığımız çok önemli isimler var. Hedefimiz Ağrı'nın spor, siyaset, iş adamı ve STK temsilcilerini Ağrı Gençlerbirliği çatısı altında toplamak. Bunun için gerekli çalışmaları yapıyoruz."dedi.


Ağrı'da bu mevcut yönetime dahil olmak isteyen herkesi davet ettiklerini ifade eden Yıldırım"Biz istiyoruz ki bu mevcut yönetime dahil olmak isteyen kişilerin, bizlerden herhangi biri ile temasa geçerek bu oluşumda yer alsınlar. Ağrıspor'un özlenen tablosunu oluşturmak istiyoruz. Şu anda 21 kişiyiz. 40 kişilik yönetim kadrosu oluşturmayı hedefliyoruz."dedi.


Şu anki listede bulunan isimler ise şöyle bulunuyor

Mahmut Yıldırım (İş Adamı - Vodafone Bayii), Ramazan Adsay (İl Özel İDaresi Genel Sekreter Yardımcısı), Mustafa Topçu (İş Adamı - Sağlık Eczanesi), Naim Alpaslan (İş Adamı - Yurtpınar Petrol), Seracettin Polat (Muhasebeci), Güven Sorguç (Kültür ve Turizm Müdürlüğü), Alaattin Aslan (Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı), Hikmet Volkan Çeçen (İş adamı - Vodafone Bayii), Ersin Aslan (İş Adamı -2008 Yapı), İsmail Tanrıkulu (İşadamı), Fırat Demircan (İşadamı), Latif Birgül (Mali Müşavir), Yavuz Ayyıldız (İşadamı), Ertaç Şahin (Avukat), Heval Sinan Aras (Avukat), Talip Özer (Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği Daire Başkanı), Dinçer Bulut (İşadamı), Ayhan Çelik (İş Adamı), Erol Yıldırım (Eski Futbolcu), Mustafa KAya (Eski Futbolcu), Serdar Yıldız ( Ağrı Kültür Eğitim ve Gençlik Derneği Başkanı)


Öte yandan Kulübün bayram sonrasında prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Gazanfer Karan, Antrenör Erhan Alptekin ve Kaleci Antrenörü Yılmaz Kösedağ ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Yıldırım Ersin Aslan Ağrı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title