Haberler

Ağrı Gençlerbirliği Spor Emitt Turizm Fuarına Katılacak

Güncelleme:

Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü 19. Emitt fuarına katılarak, İstanbulda yaşayan taraftarları ile buluşmaya hazırlanıyor.

Ağrı Valiliğinin "İnsanlığın Dünyaya Yeniden Yayıldığı Kent" sloganı ile bu yıl yer alacağı Emitt Turizm fuarında Nuh'un Gemisi konsepti kullanılacak. Fuarda Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulübü ise atkıları ile yer alacak.

Konu hakkında açıklama yapan Ağrı Gençlerbirliği Spor Kulüp Başkanı Mahmut Yıldırım"Öncelikle Ağrı'nın tanıtımı noktasında Valiliğimizce gösterilen bu çabayı takdir ettiğimizi belirtmek istiyorum. Sayın Valimiz Dr.Mehmet Tekinarslan'ı ziyaret ettiğimizde kulübümüzü il dışında yaşayan hemşehrilerimize anlatmak ve tanıtmak istediğimizi söyledik. Sağolsun kulübün tanıtımınında Emitt Turizm Fuarında yapılması için gerekli çalışmaları başlattı. Bu katkılarından dolayı kendisine spor kulübüm ve futbolcularım adına teşekkür ediyorum"dedi.

Emitt Turizm Fuarı 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında İstanbul Beylikdüzü Tüyap Fuar alanında gerçekleştirilecek. Ağrı ise 12.holl 1204 nolu standda yer alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Yıldırım Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title