Haberler

Ağrı Futbol İl Temsilciliği Seçimi 11 Temmuzda Yapılacak

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan (ASKF) yapılan açıklamada Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerinin 11 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (ASKF) yapılan açıklamada Ağrı Futbol İl Temsilciliği seçimlerinin 11 Temmuz Cumartesi günü yapılacağı bildirildi.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ her ilde futbol faaliyetlerini yürütmek, Türkiye birinciliğine varan müsabakaları organize etmek ve futbol tertip komitelerine başkanlık etmek amacı ile iki yılda bir futbol il temsilciliği seçimi yapıldığını belirterek Ağrı Futbol İl Temsilcisi Ahmet Oruç'un görev süresinin Temmuz ayında sona erdiğini söyledi. 11 Temmuz Cumartesi günü bir araya gelerek 2 yıl süreyle Ağrı Futbol İl Temsilciliğini seçeceklerini ifade eden Kösedağ, "En az lise mezunu, futbol disiplin talimatları hükümleri gereğince bir defada veya toplam 6 (altı) aydan fazla hak mahrumiyeti cezası almamış, yüz kızartıcı suçlardan hüküm giymemiş herkes futbol il temsilciliğine aday olabilir. Futbola hizmet etmek isteyen herkesle çalışabiliriz. Bizim için önemli olan futbolu ve işleyişini bilmesi ve bu işe gönül vermesidir" şeklinde konuştu.

Spor Kulüplerinin futbol il temsilciliği seçiminde oy kullanabilmeleri için, oy kullanacak kişinin kulüp mührü ve kulüpçe yetkili kişi tarafından imzalanmış yetki belgesi sunmaları zorunlu olacağı belirtilirken, Futbol il temsilciliği seçimlerinde 13 spor kulübü oy kullanacağı ve en fazla oyu alan adayın Ağrı Futbol İl temsilcisi olacağı ifade edildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title