Haberler

Ağrı'dan 20 Bin Lira Başlık Parasıyla Getirilen Gelin Takıları Alıp Kaçtı

Güncelleme:

Amasya'da yaşayan 24 yaşındaki genç, Ağrı'dan 20 bin lira başlık parası vererek getirdiği kızın düğüne günler kala 20 bin liralık takılarla kaçmasıyla büyük şok yaşadı.

Amasya'da yaşayan 24 yaşındaki Uysal Aslan, Ağrı'dan 20 bin lira başlık parası vererek getirdiği kızın 7 Kasım'da yapılacak düğünleri öncesi 20 bin liralık takıları da alıp ortadan kaybolması üzerine büyük şok yaşadı.

"KUAFÖRE GİDİYORUM" DEDİ VE...

Ailesiyle birlikte yaşadığı Amasya merkeze bağlı Direkli köyünde evlenme hayalleri kuran ancak köyde evlenecek kız bulamayan Uysal Aslan, Ağrı'dan 20 bin liralık başlık parası vererek getirdiği Fatma T. adındaki kızın "Kuaföre gidiyorum" diye ortadan kaybolmasının ardından yaptığı aramalar sonucu dolandırıldığını anlaması üzerine güvenlik güçlerine başvurduklarını söyledi.

"NE VARSA HEPSİ GİTTİ"

Köyündeki bir su tesisinde çalıştığını ve aracı vasıtasıyla evlenme hayaliyle gittikleri Ağrı'da tanışıp evlenmeye karar verdikleri kızı alıp Amasya'ya döndüklerini anlatan Aslan, "20 bin lira başlık parası verdik. O gitti. Bilezik, takı, set, elbise aldık. Onlar da gitti" dedi.

"40 BİN LİRA PARA HARCADIK"

Başlık parası, takılar, gelinlik ve elbiselere 40 bin lira harcadıklarını, odaya kurdukları mobilyalar ve düğün masraflarıyla birlikte zararlarının 60 bin lirayı bulduğunu vurgulayıp evleneceği kıza seslenen Aslan, "Fatma, benim paralarımı ver. Ben mahvoldum. Çok borçluyum" diye konuştu.

ŞİKAYETÇİ OLDULAR

Geçici bir işte çalışan eşi Halil ile birlikte oğullarının mürüvvetini görmeyi istediklerini ancak başlarını büyük bir talihsizlik geldiğini, ayrıca 4 çocuğunun daha bulunduğunu anlatan anne Gülcihan Aslan da, oğlunun tablet bilgisayarını ve aldıkları telefonu bile götürdüğünü öne sürdüğü Fatma T.'den ve ailesinden şikayetçi olduklarını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Amasya Ağrı Önemsiz Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (89)

kekoMobil-ANDROID:

Kürtle evlenmedin. ne mutlu sana

10
33
yanıtYanıtla
abizerMobil-ANDROID:

basbakanin dagitacagi karilarda boyle olmasin

27
13
yanıtYanıtla
KÜRD:

Gerçekten gerizekalısın sen!!!

yanıt9
yanıt5
insan:

KIZ KESIN PKK;LIDIR.

18
20
yanıtYanıtla
Cevher:

Anlasilan sizi PKK öpmüs.

yanıt15
yanıt15
Zaza:

Hayırlısı olsun bu arada kürtlere laf eden kurban olsun bize

18
19
yanıtYanıtla
AYDIN EFESİ:

Hemen alınganlık yapma be kardeşim , sizde artık bu adetleri kaldırın yazık değilmi kızlara

yanıt0
yanıt0
KELPETEN ALI Mobil-IOS:

Kiro yu alirsaniz Durum bu olur

13
22
yanıtYanıtla
Sadık:

Kelpeten ne la hırt

yanıt4
yanıt0
ağrılı Mobil-ANDROID:

ne mutlu kurdum diyorum sonuna kadar aslada utanmıyorum insan ayrımı yapanlar a sesleniyorum tek dolandiricik kurtlerde olmuyor dünyanın her köşesinden bu tür haberler geliyor ;)

26
5
yanıtYanıtla
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title