Haberler

Ağrı'daki Zehirlenme

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde anne, baba ve 6 çocuğunun karbonmonoksit gazı zehirlenmesinden yaşamını yitirdiği bildirildi.

Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, 11 Nisan 2015'te Alıntepe köyünde aynı aileye mensup 8 kişinin hayatını kaybetmesi olayıyla ilgili yerel ve ulusal ölçekteki pek çok medya kuruluşunca haber yapıldığı anımsatıldı.

Olayla ilgili kamuoyunun daha net aydınlatılması maksadıyla açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"İlk belirlemelere göre Zeyyat ailesine mensup 8 kişinin ölümünün, 'karbonmonoksit intoksikasyonu'ndan kaynaklandığı anlaşılmış olup, gelinen aşama itibarıyla cumhuriyet başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturmaya devam edilmektedir."

Olay

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine 20 kilometre uzaklıktaki Alıntepe köyünde yaşayan Abdülkadir ve Antika Zeyyat çiftiyle çocukları Semra (17), Özlem (12), Kenan (15), Adem (10), Erdem (8) ve Miraç (2), 11 Nisan Cumartesi günü komşuları tarafından evde ölü bulunmuştu.

Zehirlenme şüphesiyle Erzurum Adli Tıp Kurumu'na gönderilen Zeyyat ailesinin fertlerinin cenazeleri, incelemelerin ardından Alıntepe köyünde 12 Nisan Pazar günü toprağa verilmişti.

Kaynak: AA / Yerel

Doğubeyazıt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title