Haberler

Ağrı'daki Bayrak İndirme Olayı

AĞRI (İHA) – Ağrı Valiliği, Taşlıçay ilçesi Bayıraltı Köyü İlkokulu önündeki Türk bayrağın indirilmesiyle ilgili bir açıklama yayınladı.

AĞRI (İHA) – Ağrı Valiliği, Taşlıçay ilçesi Bayıraltı Köyü İlkokulu önündeki Türk bayrağın indirilmesiyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 7 Eylül 2014 tarihinde bazı basın yayın organlarında yer alan Taşlıçay ilçesi Bayıraltı Köyü İlkokulu'nda dolaplara, sıralara, eğitim materyaline ve bayrağa zarar verildiğine ilişkin haber nedeniyle açıklama yapılmasına ihtiyaç duyulduğu belirtildi. Açıklamada, "Bahse konu olay ilimiz jandarması tarafından yapılan araştırma ve takip neticesinde 8 Eylül 2014 günü aydınlatılmış, okula girme ve söz konusu diğer fiillerin yaşları 9-12 arasında değişen 5 çocuk tarafından gerçekleştirildiği ve çocukların okulda yaklaşık bir saate yakın kaldıkları anlaşılmıştır. Konu hakkındaki adli tahkikat Taşlıçay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülmektedir" denildi.

Bayrak indirme olayıyla ilgili olarak milli eğitim ve jandarma personelinin kusur ve ihmaline ilişkin Ağrı Valiliği'nce idari soruşturma başlatıldığı öğrenildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ağrı Valiliği Bayıraltı Taşlıçay Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title