Haberler

Ağrı'da Yangın

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt ilçesinde bacadan çıkan kıvılcımların tutuşması sonucu bir ev yanarak kül olurken, itfaiye ekipleri araçtaki suyun donması nedeniyle vidanjörle soğutma çalışması yaptı.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde bacadan çıkan kıvılcımların tutuşması sonucu bir ev yanarak kül olurken, itfaiye ekipleri araçtaki suyun donması nedeniyle vidanjörle soğutma çalışması yaptı.

Edinilen bilgiye göre Hürriyet Mahallesi'nde geçimini çobanlık yaparak sağlayan Cemil Polat'a ait evde bacadan çıkan kıvılcımların tutuşması sonucu yangın çıktı. Şans eseri evde kimsenin olmadığı anlaşılırken, vatandaşlar kendi imkanlarıyla yangına müdahale etti. Eleşkirt Belediyesine ait itfaiye araçlarından birinin arızalı olması, diğerinin içerisindeki suyun donması nedeniyle çevre ilçe ve beldelerden destek istendi.

Talep edilen yerlerde de soğuk havadan dolayı itfaiye araçlarının çalışamadığını öğrendiklerini söyleyen Hürriyet Mahallesi Muhtarı Ahmet Tekin, "Belde belediyelerinden itfaiye talebinde bulunduk ancak onların da itfaiyelerinde bulunan suyun donduğunu öğrendik. Ağrı Belediyesini aramamız ise sonuç vermedi" dedi.

Yangının başka evlere sıçramaması için iş makinesi ile yıkılan evde daha sonra vidanjörle soğutma çalışması yapıldı. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hürriyet Mahallesi Eleşkirt Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title