Haberler

Ağrı'da Silahlı Kavga: 3 Ölü, 7 Yaralı

Güncelleme:

Ağrı'nın Tutak ilçesinde akrabalar arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Tutak ilçesinde akrabalar arasında husumet kanlı bitti. Silahlı kavgada 3 kişi öldü, 7 kişi ise yaralandı.

AKŞAM SAATLERİNDE KARŞILAŞINCA TARTIŞTILAR

İlçe merkezine 14 kilometre mesafedeki Yukarı Karahalit Mahallesi'nde, muhtarlık seçimlerinden sonra aralarında husumet başlayan ve akraba oldukları belirtilen iki ailenin fertleri, akşam saatlerinde karşılaşınca tartıştı.

BİRBİRLERİNE KURŞUN YAĞDIRDILAR

Kavgaya dönüşen, silahların da kullanıldığı olayda 3 kişi öldü, 7 kişi de yaralandı. Ağrı ve ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alınan yaralıların bir kısmının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Jandarma ekipleri, olayın meydana geldiği bölgede önlem aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Tutak Ağrı Yerel Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

aziz:

Allahin kürtleri bunlara silah verirsen birbirlerini öldürürler. ISIDa karsi ancak Playstation da öldürürler.

29
23
yanıtYanıtla
ZAZA21:

YAAA BUNLAR İNSAN DEĞİL ARKADAŞ YAAA

21
23
yanıtYanıtla
BARTIN:

Bu dogu acaba ne zaman yamyamligindan vazgececek cok merak ediyorum

24
14
yanıtYanıtla
doğudogu@hotmail.com:

ulan öküz1 batıda kimse kimseyi öldürmüyormu?

yanıt0
yanıt0
tigger45robinson54@mynet.com:

dogu lakapli diyorum niki demeye nazik konusmaya sana yakistiramadim.her kotuluk dogudan geldi batiya.namus meselesi.kan davasi daha sacmaliklar allahim bunlara akil selamet ver.bunlar adam olmaz.

yanıt0
yanıt0
gurbetci43:

alayi serefsiz bunlar silahsiz gezmiyorlar.kurtler catisiyorlar arablar catisiyorlar cezasini turkiyem cekiyor.evet yesinler birbirini turkiyem karismasin bunlara madem ayrilmak istiyorlar trden kandile cikip onlarda kurtulsun bizde.akp simarti bunlari cozum sureci diye.hepsi dagdan inecek af gelecek bir kivilcim cikartarak tekrar teror estirecekler buraya yaziyorum.turkiyem batiyor valla batiyor.

15
22
yanıtYanıtla
gurbetci43cevikgedizli@yahoo.com.tr:

cevaba cevab canmisin canan misin dokundumu kocum.belki sen ermeni oglanisin veya israil dolusun,neden boyle yazdim bu ulkeyi bolmek icin pkk bxxxxkonu yedinzi.ben turk oglu turkum 2 evlat sahibiyim sen gibi yurtsuz degilim.ya turkiyelim diyeceksin yada daga cikacaksin turk bayragindan korkan kisiden hayir gelemz sirtimizdan bicaklanmak istemiyoruz artik.klavye duzenbazi yemedi dimi dogru sozler.ukala herif.

yanıt0
yanıt0
dıyar:

kurtlere dıl uzatan şeref yoksunu kışıler sız hıç allahtan korkunuz yokmu yoksa ane babanız cahılde sızde uyle yetiştinız

18
18
yanıtYanıtla
alp:

bu kürtler medenileşemez arkadaş

14
20
yanıtYanıtla
ALP KÖPEĞİFATIH_MILLAN@hotmail.com:

lan köpek o günde giresun da yaşlı ve özürlü bir vatandaşa 16 yaşında erkek bir çocuk tecavüz etti şimdi bütün millet böyle mi diyecez senin gibi geri zekaliların sonu gelecek bu ülke temiz bir nefes alacak

yanıt0
yanıt0
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title