Haberler

    Ağrı'da Seçim Öncesi Kavga: 4'ü Polis 6 Yaralı

    Güncelleme:

    Ağrı Emniyet Müdürlüğü, Cumhuriyet Caddesi'nde BDP destekçileri ve polis arasında küfür nedeniyle kavga çıktığını ve 6 kişinin yaralandığını açıkladı.

    Ağrı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; Cumhuriyet Caddesi'nde  Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) destekçileri ve polis arasında küfür nedeniyle kavga çıktı.

    4'Ü POLİS 6 KİŞİ YARALANDI

    Caddede görevli polislere hakaret edilmesiyle başlayan kavga sonrası  dördü polis altı kişi yaralandı. Yapılan açıklamada dört polisin kalabalık tarafından dövüldüğü belirtildi.

    POLİSİN SİLAHINI ALMAYA ÇALIŞTILAR

    Doğan Haber Ajansı'na göre arbede sırasında BDP'liler polisin silahını almaya çalıştı. Bunun üzerine bir polis havaya ateş açtı. Polisler izin günü sebebiyle sivil kıyafetliydi. Yaralı polislerin tedavisi hastanede sürüyor. Olay sonrası iki kişiyi gözaltında.

    OYLAR 16 KEZ SAYILDI

    30 Mart yerel seçimlerinde Ağrı Belediye Başkanlığı'nı BDP'den eş başkan adayları Sırrı Sakık ile Mukaddes Kubilay kazanmıştı. Bir önceki dönemde Ağrı Belediyesi'ni elinde tutan AK Parti, seçim sonuçlarına itiraz etti. İtirazlar sonucunda oylar 16 kez sayıldı.

    SEÇİMLER İPTAL EDİLDİ

    Belirsizlik çözülemeyince Ağrı'daki seçimler iptal edildi.  Seçimlerin tekrarı 1 Haziran'da gerçekleşecek.

    Kaynak: Aljazeera.com.tr / Güncel

    Ağrı Emniyet Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (9)

    ELAZIĞLI:

    POLİSİN TUTUMUNA BİRİLERİ DUR DEMESİ LAZIM..ALLAH AĞRILI KARDŞLERİMZİE YARDIM ETSİN..HUZR DOLU GÜNLERE..KİMSENİN CANI YANMASIN

    26
    13
    yanıtYanıtla
    serdar:

    bdp 16 kez kazanmiştir.yinede akp seçimi kabul etmeyerek ysk tarafindan iptal edilmiştir.bu şaibelik, hile değil de ya nedir Allah aşkına bir de meydanlarda hak huhuktan bahsediyorlar.inşallah bdp kazanır hak yerini bulur Allah yardımcıları olsun.

    13
    19
    yanıtYanıtla
    KIRSEHIRLIbozlakco0040@gmail.com:

    Bu bdp lilere dur demenin zamani coktan gecmsstir...Devlete isyan provalari kabul edilemeyecek duruma gelmistir...Bu adamalara iran polisi gibi davranmanin muamele etmenin zamani gelmistir...bu kadar yüz verildigi yeter arti bu densizlere muz cumhuriyetinde yasamadiklari idrak ettirilmelidir...Basbakanda bu tavizkar ikiyüzlü politikadan vazgecmelidir...

    10
    20
    yanıtYanıtla
    ELAZIĞLIsevgi_duvari@mynet.com:

    O KADR HEVESLİYSEN GİT YAP .BAKALIM TUZU KURU..SİZLER ANCAK KONUŞURUSNUZ..ALLAHTAN KORKUSU OLMAYANLAR..HEP ORAYI BURAYI KARIŞTIRMA PEŞİNDLER...

    yanıt0
    yanıt0
    ANTEPLİ.V:

    Bu BDT asla toplum partisi olamaz ne tam Kürtlerin oldu nede Türkiye genelinde oldu aldığı oylara bakın yüzde altmışı tehdit ve şantajla olmuştur.

    15
    8
    yanıtYanıtla
    ismimi bende bilmiyom:

    bdp nin oldugu yerde olay bitmez

    7
    12
    yanıtYanıtla
    istanbullu:

    zaza nazi misin niyazimisin oyunu vermiyorsan verme çokta umrumuzdaydı sanki biz yeteriz kaleşlerle işimiz olmaz...

    9
    2
    yanıtYanıtla
    bir varmis.bir yokmus:

    polisde insan,kendisine yonelik bir tehlikeyi savmak icin silahina davranir,,,butun canlilar gibi koruma refleksi..ne yapsin vuruyor vurdu diyoruz,vurmuyor neden pasif kaldi,,,bizdeki bu bu provakatorler varken ,allah muhafaza ,daha kotulerinide gorebiliriz

    7
    2
    yanıtYanıtla
    ararat:

    2015 de ermeniler türkiyeye soykırımı kabul et baskısı yapacaklar.türkiye çökerse ağrı dahil birçok il batı ermenistana dahil olacak.ondan sonra gitsin bdpliler erivanda gösteri yapsınlar.ermeniler demokratik olurmu o size kalmış

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title