Haberler

Ağrı'da Seçim Kurulu Başkanı Değişti

Güncelleme:

Ağrı Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim İsmail Gülenç'in rahatsızlığı nedeniyle rapor alarak izne ayrıldığı bildirildi.

Geçen pazar gününden bu yana Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hakim İsmail Gülenç, bugün kendini kötü hissederek doktora muayene oldu ve 5 günlük rapor alarak izine ayrıldı.

"İZNE AYRILMIŞTIR"

İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, Yerel seçimlerinde Ağrı Merkez İlçe Seçim Kurulu başkanı olarak görev yapan Hakim İsmail Gülenç seçim gününden bugüne kadar geçen 4 gün boyunca mesai kavramı gözetmeksizin gece- gündüz çalışmış, ancak bugün Sabah itibariyle kendisini kötü hissetmesi üzerine doktora muayene olduğunda yoğun çalışma nedeniyle vücudunun yorgun düştüğü ve soğuk algınlığı tanısı ile kendisine 5 gün süre ile istirahat raporu verildiğinden izne ayrılmıştır.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİLDİR"

Yasa gereği adliye içerisinden en kıdemli hakim olan Mehmet Selim Karakuzu Ağrı Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı görevine resen başlatılmıştır. Bunun dışındaki iddialar ve bilgilendirmeler doğruyu yansıtmamaktadır.

"TOPLANTIYA BAŞLADI"

Bundan sonraki süreçle ilgili açıklamalar İl Seçim Kurulu başkanlığınca yapılacak. Göreve başlayan Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Karakuzu şimdiye kadar yapılan itirazları değerlendirmek üzere toplantıya başladı. Yapılan itirazların değerlendirilmesi sonucu İl Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından basına açıklama yapılacak denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ağrı Merkez Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

haymanalıdalgic-eyup@windowslive.com:

15 kere akp nin itrazlarına cevap veren seçim kurulu neden ceylan pınarda 1 kere olsun bdp nin itrazlarına cevap vermiyor bu taraf deyilse de nedir batsın ysk.....

45
5
yanıtYanıtla
ağrınınisyankızıders12@hotmail.com:

buna demokrasi ve adalet derler.şimdi 15 kez say sonra hakim ve savcıyı değiştir akp alsın. işte hazmedememe prroblemi budur. akp inanın hırsızlık yapar namussuzluk yapar. ağrıyı akp alacak. ama sırrı SAKIK akp ye en büyük darbeyi vurdu. 15 kez yendi. dünya rekorunu kırdı.yani kaybetseler bile benim için önemi yok bdp halkı kazandı bu bana yeter.

41
6
yanıtYanıtla
koyun mılleti yenılmezkerboran1990@hotmail.co:

yıyorsa alsın bakım valla ya barışla ya savaşla fark etmez

35
10
yanıtYanıtla
Mehmetabdul_demirci04@hotmail.fr:

Eyer akp nin musluman lik anlayisi busa demeki artik muslumanliktan bas etmesi hirsizlik bunlarin damarina islemis

29
6
yanıtYanıtla
nctankaradiyar@hotmail.com:

akp alır diyen urfalı sen haksızlık karışısında susan dilsiz şeytansın... eğerki akp hile ile orayı alırsa barış sürecinden falan bahs etmesin bir canım var onu da namusuzmuz dedğimz oyumz yolunda veririz. bilinsin yeter

29
4
yanıtYanıtla
zinarzinar-nodari@web.de:

Fasist akp rejimi insanlari tahrik etmekten vazgecip ordaki insanlarin tercih ve iradelerine saygi duysun.

23
6
yanıtYanıtla
gomuratsanli.72@hotmail.com:

tamamdır o zaman.. demekki kesin AKP kazanacak.. ben şahsen öyle anlıyorum..

16
4
yanıtYanıtla
Mehmetabdul_demirci04@hotmail.fr:

Eyer akp nin musluman lik anlayisi busa demeki artik muslumanliktan bas etmesi hirsizlik bunlarin damarina islemis

11
6
yanıtYanıtla
kürtders12@hotmail.com:

ben açıklayayım 15 kez sayıldı bdp aldı. şaka demiyorum tam 15 kez sayıldı bdp aldı. ama ak parti hazmedemedi.ağrı yı hileyle almak istiyor. bir ak partili halkın iradesine saygı duymak lazım. kim olursa olsun. ister mhp ister chp ister bdp isterse tkp alsın. ama burda bir kesimin iradesini yok sayarak gasp ederek olmaz. inanın bende bundan sonra bdp ye oy vereceğim. böyle haksızlık olmaz.

14
1
yanıtYanıtla
arivanis_can_o6@hotmail.com:

Akp nin yaptığı itirazı red eden hakim izne çıkartılmıştır.Ordaki belediyeyi almak için hertürlü oyun oynanıyor.Allah ım bu topraklarda yaşayan ve ülkeleri yöneten insanlara adalet duygusu ver ve uslandır yarabbim.

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title