Haberler

Ağrı'da Polis Haftası Kutlamaları

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle bir program düzenlendi.

Atatürk Kültür Salonu'nda gerçekleştirilen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Törene Kaymakam Ejder Demir, Jandarma Bölük Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Belediye Başkan Yardımcısı, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldılar. Törende bir konuşma yapan İlçe Emniyet Amiri Celalettin Erimler, "Milletimizin bağrından çıkmış, onun huzuru ve güvenliği için 365 gün 24 saat gece gündüz demeden çalışan fedakar emniyet teşkilatımızın kuruluşunun 170. yılını birlikte kutlamaktan büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. 10 Nisan 1845 tarihinde kurulan ve şerefli bir maziye sahip olan emniyet teşkilatımız, sadece Türkiye'de değil, dünyanın birçok bölgesinde saygın yerini almış engin tecrübe birikimiyle modern teknolojiyle başarıyı birleştirip çağın yeniliklerini ve demokratik değerleri özümseyerek üstlendiği zor ve meşakkatli görevi başarıyla yerine getirmektedir. Ülkemizin huzur ve güvenliği, kamu düzeninin korunması ve devamının sağlanması için her zaman üstün gayret ve büyük fedakarlıklarla çalışan emniyet teşkilatımız, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması, olayların aydınlatılması ve faillerin yakalanması amacıyla yapılan çalışmalarla halkımızın desteğini kazanmıştır. Ülkemizin en huzurlu ilçelerinin başında yer alan ve terörün en yoğun olduğu dönemlerde bile bu özelliğini muhafaza eden Taşlıçay ilçemizde teşkilat olarak amacımız bilim ve teknolojiden en üst seviyede yararlanıp toplumun desteğini alarak suçun önlenmesinde gerekli tedbirleri almak, suç oluştuktan sonra araştırma ve çalışmalar sonucunda konuyu aydınlatıp suçlarla hukukun üstünlüğünü çerçevesinde mücadele etmektir. Polis teşkilatımız Taşlıçay halkının haklı güvenini boşa çıkartmayacak, şerefli mazisinden milletinden aldığı güçle topluma güven veren hizmetlerini yüksek bir şuurla hakla bütünleşerek devam ettirecektir" dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Taşlıçay Kaymakamı Ejder Demir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Kadir Yavuzel, Belediye Başkan Yardımcısı Zeynelabidin Yakar, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Akçaer tarafından Polis Haftası kutlamaları kapsamında düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmasında derece yapan öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Buradaki programın ardından İlçe Emniyet Amiri Celalettin Erimler, makamında kutlamaları kabul etti.

Polis Haftası nedeniyle düzenlenen etkinlikler kapsamında şehit polisler için mevlit okutulurken, şehit aileleri de ziyaret edildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Polis Haftası Taşlıçay Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
title