Haberler

Ağrı'da Öldürülen 3 PKK'lıdan 2'si Kardeş Çıktı

Güncelleme:

Eylem hazırlığında oldukları tespit edilen ve mühimmatlarıyla birlikte ölü ele geçirilen 3 PKK'lıdan 2'sinin kardeş olduğu ortaya çıktı.

Ağrı'da saklandıkları garajda düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen PKK'lı 3 teröristten 2'sinin kardeş olduğu bildirildi.

EYLEM HAZIRLIĞINDAYDILAR

Emniyet Müdürlüğü ekipleri dün saat 16.30'da Fevzi Çakmak Mahallesi 1152'nci Sokağı abluka altına aldı. Ardından düzenlenen operasyonda eylem için hazırlık yaptıkları bildirilen 3 PKK'lı silah ve mühimmatla birlikte ölü ele geçirdi. Mahalle sakinleri, teröristlerin depo olarak kullanılan boş garaja nasıl ve ne zaman girdiklerini bilemediklerini söyledi.

HASTANE ÖNÜNDE TOPLANDILAR

Operasyondan sonra cenazeler Ağrı Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Gece toplanan bazı gruplar PKK lehine slogan attı ve polisle tartıştı. Çok sıkı güvenlik önlemleri altında yapılan otopsiye Baro Başkanı Ali Artuk da katılmak için başvurdu. Baro Başkanı Batuk, "Cumhuriyet Başsavcılığı otopside hazır bulunmama izin vermedi." dedi.



Ağrı'da düzenlenen oparasyonda ölenlerin Diyadin nüfusuna kayıtlı Ahmet ve Sezai Y. kardeşler ile Muş nüfusuna kayıtlı Mirzettin G.'nin doğum yerlerinde toprağa verileceği bildirildi.

MUŞ'TA DEVRİYEYE ATEŞ AÇILDI, DİYADİN'DE BİR OTOMOBİL YAKILDI

Genelkurmay Başkanlığı'nın web sayfasında yer alan bilgilere göre bir grup PKK'lı dün saat 23.10'da Muş'un merkez Dilimli köyünde bulunan Mercimekkale Jandarma Karakol Komutanlığı yol devriyesine silahlı saldırıda bulundu. Anında karşılık verilmesi üzerine terörist ateşinin kesildiği ifade edildi.

Ayrıca, Ağrı'nın Diyadin ilçesine bağlı Dedekulak köyünden Van'ın Çaldıran ilçesine bağlı Yaşkütük köyüne giden özel otomobil, yol kesen teröristler tarafından yakıldı. - Ağrı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyadin Ağrı Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (226)

Vatandas:

Ozel harekat polisleri nin eline saglik

122
61
yanıtYanıtla
Düzceli:

Bugün çağırsınlar gözümü kırpmadan hiç düşünmeden askere giderim ve gerekeni de yaparım

136
21
yanıtYanıtla
atilla:

İki şerefsizin kardeş olmasının neresi şaşırtan detay ?

112
36
yanıtYanıtla
filozofMobil-ANDROID:

bi sürü mal var inanacak öldürülen üç gençte sivildi

120
25
yanıtYanıtla
özgür antalya:

yalancı köpekler israilden ne farkınız var sivilleri öldür yanına silah koy sonrada pkklıydı de

17
100
yanıtYanıtla
fakir:

terörist teröristtir kardeşmiş yeğenmiş bilmem. ebu cehile komşu olsunlar.

98
18
yanıtYanıtla
rodi:

her biji azadi az kaldi

80
9
yanıtYanıtla
tülin:

Ben burda sordum neden bir insan yasadigi ülkeden böyle nefret edyor diye ve cevap olarak yok efendim kürtlere işkence edillyormuş falan gibi cevaplar aldim ve diyorumki hadi ordan ben arap kökenliyim ve ülkemi cok seviyorum sizin kaniniz bozuk tüm mesele bu.

44
44
yanıtYanıtla
VolkiMobil-IOS:

BIRDA YORUM YAPAN PKK SEMPAZİTANLARI VAR ONLAR TAM Bİ GERİ ZEKALI YA DEVLETİN İŞİ GÜCÜ BİTMİŞ SANKİ GARAJ BASIP SİVİL ÖLDÜRÜP YANLARINA SİLAH BIRAKACAK BU KADAR SENARYO ANCA AMERİKAN FİLMLERİNDE OLUR FAZLA AKSİYON FİLM İ İZLEMEYİN PKK SEMPAZİTANI GERİ ZEKALILAR

81
3
yanıtYanıtla
agrili:

Hiç mi kafaniz çalışmıyor iki kardeşi PKK bir yerde görev verir mi.askerde bile aynı memleketten olanları ayrı tiime alırlardı.sivil vatandaş bunlar.PKK diye sivilleri öldürüp miletin gözünü boyurlar.

7
75
yanıtYanıtla
Tüm 226 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title