Haberler

Ağrı'da Öğrencilere Kışlık Giysi Yardımı

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ağrı Ahmed-i Hani Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencileri tarafından Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı İkizgeçe İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) Ağrı Ahmed-i Hani Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencileri tarafından Ağrı'nın Eleşkirt ilçesine bağlı İkizgeçe İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrencilere kışlık giysi yardımı yapıldı.

KYK Ağrı Ahmed-i Hani Erkek Öğrenci Yurt Müdürü Bünyamin Taş, yaptığı açıklamada, fırsat ve imkan buldukça bu tür yardımlar yaparak öğrencilerin ihtiyaçlarını gidermeye çalışacaklarını söyledi.

Yurt personeli ve öğrencilerle birlikte giysi yardımını gerçekleştirdiklerini belirten Taş, "Küçük öğrencilerimizi bir nebze de olsa bu soğuk kış aylarında sevindirmek istedik. Kız ve erkek ayırt etmeden elimizden geldiği kadar Eleşkirt İlçemize bağlı olan İkizgeçe İlk ve Ortaokulunda okuyan öğrencilerimize mont yardımında bulunduk." dedi.

İkizgeçe İlköğretim Okul Müdürü Adem Taşdemir de yapılan yardımlardan ve ziyaretten dolayı Yurt Müdürüne, personeline ve öğrencilerine teşekkür ettiklerini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Yurtlar Kurumu Eleşkirt Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title