Haberler

Ağrı'da Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Kuraları Çekildi

Ağrı Valiliği koordinesinde Ağrı Amatör Spor Kulüpler (ASKF) ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nce bu yıl 6’ıncısı düzenlenecek olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası kuraları çekildi.

Ağrı Valiliği koordinesinde Ağrı Amatör Spor Kulüpler (ASKF) ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce bu yıl 6'ıncısı düzenlenecek olan Kurumlar Arası Futbol Turnuvası kuraları çekildi.

Ağrı ASKF Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda gerçekleşen kura çekimine Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ile turnuvaya katılan takımlar katıldı. Turnuvayı düzenlemedeki amaçlarının kurumlar arası diyalogun ve kurum çalışanları arasındaki ikili ilişkilerin güçlendirilmesi olduğunu ifade eden Ağrı Vali Yardımcısı Sedat İnci, "Bu yıl 6. Kurumlar Arası Futbol Turnuvası'nı düzenliyoruz. Turnuvaya katılan tüm kurumlarımızın turnuvadan zevk alacağına inanıyorum. Fair play kuralları içerisinde güzel bir turnuva olacak. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.

Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ ise, "Bu yıl düzenleyeceğimiz turnuvamız, geçen yıl ki turnuvalara göre daha geniş bir kesime hitap edecek. Turnuvamıza 36 takım katılım gösterdi. Kura çekimi sonrası takımlarımız 9 grupta mücadele edecek. Turnuvamızın fikstürü pazartesi oluşacak, müsabakalarımız ise salı günü başlayacaktır" dedi.

Müsabakalar ASKF halı sahalarında oynanacak olup; çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları ise Ağrı Vali Lütfi Yigenoğlu Stadyumu'nda oynanılacağı belirtildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ağrı Valiliği Aydın Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title