Haberler

Ağrı'da Gıda Zehirlenmesi: 8 Ölü

Görüntü Dökümü: Köyden görüntüler,Olay yeri görüntüsü, Olay yerinde köylülerin bekleyişi,Evin içinden detaylar,Ölen aile fertlerine ait fotoğrafların görüntüleri,Seyithan Yiğit açıklama, Ağrı'da gıda zehirlenmesi: 8 ölü- Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde yaşayan anne ve baba ile 6 çocuğu, evlerinde ölü bulundu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde yaşayan Zeyat ailesinden anne ve baba ile 6 çocuğu, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybetti.

Görüntü Dökümü: Köyden görüntüler,Olay yeri görüntüsü, Olay yerinde köylülerin bekleyişi,Evin içinden detaylar,Ölen aile fertlerine ait fotoğrafların görüntüleri,Seyithan Yiğit açıklama, Ağrı'da gıda zehirlenmesi: 8 ölü- Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde yaşayan anne ve baba ile 6 çocuğu, evlerinde ölü bulundu Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Alıntepe köyünde yaşayan Zeyat ailesinden anne ve baba ile 6 çocuğu, gıda zehirlenmesi şüphesiyle hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, ilçeye 20 kilometre uzaklıktaki Alıntepe köyünde yaşayan Abdülkadir ve Antika Zeyat çifti ile 6 çocuğu, komşuları tarafından evde ölü bulundu.Konunun güvenlik güçlerine haber verilmesinin ardından olay yerine giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, evde inceleme yaptı. Güvenlik güçlerinin yaptığı çalışmanın ardından nöbetçi cumhuriyet savcısı da evde incelemede bulundu. İlk incelemede, olayın gıda zehirlenmesinden kaynaklandığı bulgusuna ulaşan ekipler, cesetleri otopsi için Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.Anne Antika Zeyat'ın kardeşi Seyithan Yiğit, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kız kardeşi Antika ile eniştesi Abdulkadir, yeğenleri Kenan, Adem, Erdal, Miraç, Semra ve Özlem'in komşuları tarafından sabah saatlerinde evde ölü bulunduğunu söyledi.Komşularının haber vermesi üzerine olayın ortaya çıktığını anlatan Yiğit, savcı ve güvenlik güçleriyle yaptığı görüşmede, ölümlerin gıda zehirlenmesinden kaynaklandığı şüphesi üzerinde durulduğunun tarafına iletildiğini kaydetti.Yiğit, "Zehirlenme deniyor. Evde yapılan araştırmada açıkta herhangi bir tüp ya da soba olmadığı anlaşıldı. Gıda zehirlenmesi üzerinde duruluyor. Cenazeler, Doğubayazıt Devlet Hastanesi'ndeki işlemlerin ardından teslim edilecek" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

mehmet:

Allah mekanlarını cennet etsin

1
0
yanıtYanıtla
esma:

çok üzüldüm duyduğuma göre gelini zehirlemiş olabilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title