Haberler

Ağrı'da Bin Kişiye İş Müjdesi

Ağrı Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere bin kişilik eleman alımı yapılacağını açıkladı.

Ağrı Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Programı kapsamında il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde çalıştırılmak üzere bin kişilik eleman alımı yapılacağını açıkladı.

Ağrı'da Toplum Yararına Programı (TYP) kapsamında geçici süre ile çalıştırılmak üzere bin personel alınacağı açıklandı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Ağrı Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gıyas Güven, "İl müdürlüğümüzce bin kişilik Toplum Yararına Programı (TYP) eleman alımı yapılacaktır. Başvurular 30 Eylül 2015 tarihinde başlayıp 9 Ekim 2015 tarihine kadar devam edecektir. TYP alımlarında 35 yaş üstü erkekler, engelliler, kadınlar, eski hükümlüler ve terör mağdurları olmak üzere toplam 5 grup öncelikli grup olarak değerlendirilecektir. 35 yaş altı erkekler ikinci listede yer alacak olup birinci listedeki başvuruların işlemleri yapılmadan ikinci listedeki başvurulara sıra gelmeyecektir. Ayrıca 2 yıl sürekli olarak aynı kurumda çalışan vatandaşların bir daha aynı kurumda çalışamayacaklarından dolayı milli eğitim müdürlüklerinde 2 yıl sürekli çalışan vatandaşların başvuru yapmaları halinde başvuruları geçersiz sayılacaktır. Yığılma ve izdihamın yaşanmaması için vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyet göstermeleri ve ilk günde yığılma yapmamaları önemle rica olunur. Katılımcı seçimi noter kurası kapsamında yapılacaktır. Ayrıca Patnos ve Tutak ilçelerine ait TYP başvuruları da Patnos Kaymakamlık binasında yer alan İş-Kur Patnos Hizmet Merkezi'nden yapılacaktır. Patnos ve Tutak'taki vatandaşlarımızın buraya başvurmaları gerekmektedir. İlimize hayırlar getirmesi dileğiyle" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Patnos Tutak Eylül Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title