Haberler

Ağrı'da Bin Kişiye İş İmkanı

İŞKUR Ağrı İl Müdürü Gıyas Güven, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Ağrı ve ilçelerindeki kamu, kurum ve kuruluşlarda görevlendirilmek üzere bin kişiye geçici iş imkanı sağlayacaklarını belirtti.

İŞKUR Ağrı İl Müdürü Gıyas Güven, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Ağrı ve ilçelerindeki kamu, kurum ve kuruluşlarda görevlendirilmek üzere bin kişiye geçici iş imkanı sağlayacaklarını belirtti.

TYÇP kapsamında geçici iş başvuruları  22 Eylül 2014'te başlayacağını ifade eden Güven, proje kapsamında Ağrı ve ilçelerindeki kuruluşlarda görevlendirilmek üzere bin kişiye geçici iş imkanı sağlayan İŞKUR'a, müracaatta bulunacak adaylarda aranan şartları şöyle sıraladı:

"Açılan bin kişilik kontenjanda öncelik bayanlar, 35 yaş üstü erkekler, engelliler, eski hükümlüler ve terör mağdurları olacaktır. Bu gruplardan başvuru sayısı kontenjan sayısından fazla olması halinde diğer gruplardan alım yapılmayacaktır."

Güven, "Başvuru için Doğubayazıt ve Patnos ilçesinde ikamet edenler öğretmenevlerinde, Ağrı'da ve diğer ilçelerde ikamet eden vatandaşlar ise internet üzerinden ve köylerde ikamet eden vatandaşlar ise İŞKUR Ağrı İl Müdürlüğü'ne bizzat başvuru yapmaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Şartları taşıyan adaylar için müracaatların 1 Ekim'e kadar devam edeceği belirtildi. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Eylül Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title