Haberler

Ağrı'da Baydar Anısına Futbol Turnuvası Düzenlendi

Güncelleme:

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği kalp rahatsızlığı sonucu hayatını kaybeden Ağrıspor'un eski futbolcularından Önder Baydar anısına, Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği, Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun katkılarıyla futbol turnuvası düzenledi.

Karşılaşma öncesinde Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği üyeleri, "Önder Baydar Futbol Turnuvası" pankartı ile sahaya çıktı.

Karşılaşmada Beyaz Takım, Mavi Takımı 11-10 yenerek kupanın sahibi oldu.

Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Yıldız, yaptığı açıklamada, sevgi ve kardeşlik sloganıyla yola çıktıklarını söyledi.

Yıldız, "Ağrıspor'un önemli isimlerinden değerli abimiz Baydar'ı rahmetle anıyoruz. Önder ağabeyimizin her zaman 'iyi bakarsan iyi olur' derdi. Önder ağabeyimizin bu anlamlı sözünü yaşatmaya çalışıyoruz. Bugün anlamlı bir karşılaşma yapıldı. Amacımız birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını geliştirmek" dedi. - Ağrı

Kaynak: AA / Yerel

Serdar Yıldız Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title