Haberler

Ağrı Belediyesinin yol yapım çalışması aralıksız devam ediyor

Güncelleme:

Ağrı Belediyesi bünyesinde kentte bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Ağrı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü bünyesinde hazırlanan "Ana Arterlere Asfalt, Ara Sokaklara Parke" projemiz kapsamında yol yapım ve düzeleme ekipleri tarafından başlatılan çalışmalar aralıksız devam ederken, bir çok mahallenin en ücra köşelerine kadar kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ediyor. Fen İşleri müdürlüğümüze bağlı yol yapım ve düzenle ekipleri tarafından devam eden çalışmalar kapsamında Fatih Mahallesi (Beşevler), Mehmet Akif Ersoy Mahallesi (çevre yolu yanı), Fırat mahallesi ( Sanayi bölgesinin arka tarafları) cadde ve sokaklarında kaldırım ve bordür döşeme çalışmalarının ile parke döşeme çalışmaları devam ediyor.

' Mahallelerin en ücra köşelerine kadar çalışma yaptık'

Kentte yapılan çalışmaları hakkında bilgi veren Ağrı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,"Çalışmalar bir an önce bitecektir. Bu iş sezonunda kentte 35 km asfalt ile 125 metre kare kilitli parke taşı düşeme çalışmamız vardı. Bu çalışmanın hemen hemen sonuna geldik. İş sezonu bitmeden çalışmalarımız bitecek. Bir çok sokakta bu güne kadar yapılmayan yol, kanalizasyon, kilitli parke taşı düşeme, kaldırım çalışması yaptık. Hemen hemen her mahallemizin en ücra köşesine kadar çalışma yaptık" dedi.

Öte yandan çalışmaları inceleyen Ağrı Beleidyesi Eşbaşkanı Sırrı Sakık, halkın mağdur olmaması için çalışmaların titizlikle yürütmesi gerektiğini belirtti. Mahallelerde çalışma alanında toplanan halk ise belediye çalışmalarından dolayı Eşbaşkan Sakık'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sırrı Sakık Beşevler Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title