Haberler

Ağrı Belediyesinden "İşçi Hakları" Açıklaması

Ağrı Belediyesi, bazı yayın organlarında belediye bünyesinde çalışan işçilerin haklarına yönelik çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Ağrı Belediyesi, bazı yayın organlarında belediye bünyesinde çalışan işçilerin haklarına yönelik çıkan haberlerin ardından açıklama yaptı.

Açıklamada, belediyenin direk muhataplarının işçiler olduğunu belirtilerek, "Emeğin kutsal olduğunu bilen bir gelenekten geliyor ve çalışmalarımızı da bu çerçevede sürdürüyoruz" denildi.

Temel ilkelerinin belediyeyi halkla birlikte yönetmek olduğu ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bizim dönemimizde tüm çalışanların maaşları ve alacakları zamanında ödenmiştir. Belediyemizi devraldığımız ilk andan itibaren işçi kardeşlerimize bizim dönemimizde herhangi bir borcumuz söz konusu değildir. Geçmiş dönemde var olan alacaklarını iyi niyet çerçevesinde ele alıp ödeme kararı almamızdan sonra, işçi ve emekçi haklarını bahane edip üzerimize gelen Ağrı DİSK yöneticileri ve onların hukukçuları iyi bilmelidirler ki bizler zorlu mücadeleler sonucu buralara geldik. Bizler işçilerimizin haklarını seçildiğimiz ilk günden beri hep savunduk ve bundan sonra da savunmaya devam edeceğiz. İşçi kardeşlerimiz iyi bilmelidirler ki DİSK Ağrı yönetiminin şuan ki yöneticisi ve hukukçuları asla muhatabımız olmayacaklardır."

Kaynak: AA / Yerel

Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title