Haberler

Ağrı Belediyesi'nden Hopa'ya Yardım

AĞRI (İHA) – Ağrı Belediyesi, Artvin’in Hopa ilçesinde meydana gelen ve 8 kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanması ve 3 kişinin kaybolması ile sonuçlanan sel felaketinin ardından Hopa halkına dayanışma eli uzattı.

AĞRI (İHA) – Ağrı Belediyesi, Artvin'in Hopa ilçesinde meydana gelen ve 8 kişinin ölümü, 17 kişinin yaralanması ve 3 kişinin kaybolması ile sonuçlanan sel felaketinin ardından Hopa halkına dayanışma eli uzattı.

Sel felaketinin hemen sonrasında Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Sırrı Sakık, Ağrı Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla Hopa halkının yanında olduklarını belirterek, Hopa için başlatılacak olan bir yardım kampanyasının ilk küçük adımı olarak bir aylık maaşını ihtiyaç sahiplerine göndereceğini twitter hesabında duyurmuştu.

Sel felaketi nedeniyle HDP tarafından oluşturulan heyetle birlikte Hopa'ya giden Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Mukkaddes Kubilay ise, felaket bölgesini yerinde inceleyerek Hopa halkıyla dayanışma amaçlı her türlü yardıma hazır olduklarını belirtti. Daha sonra Ağrı Belediyesi tarafından Hopa halkının ihtiyaçları doğrultusunda 'Ağrı'dan Hopa'ya Bir Ses' adıyla başlatılan kampanyayla bir TIR yardım malzemesi ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderildi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sırrı Sakık Artvin Hopa Ağrı Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

qqqq:

senin paranı alacak insan varmı acaba o parada ihanet kan sahtekarlık doludur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title