Haberler

Ağrı Belediyesi Eş Başkanı Mukaddes Kubilay Fırınları Denetledi

Güncelleme:

Sabahın erken saatlerinde başlayan denetimler öğlene kadar devam etti.

Ağrı Belediyesi Eş başkanı Mukaddes Kubilay, Eş başkan yardımcıları, Ömer Polat ve Halef Keklik, Ağrı belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri fırınları tek tek gezerek temizlik kurallarına uyulup uyulmadığı ve çıkan ekmeklerin gramajlarının doğru olup olmadığı konusunda denetledi.

Ağrı halkına hijyenik bir ortamda sağlıklı ekmek üretimi için denetimleri sık sık yapacaklarını belirten Eş başkan Kubilay, halkın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak yaptıkları denetimleri Ramazan ayı gelmesi ile birlikte daha yoğun sürdürdüklerini söyledi.

Kubilay, "Ağrı halkının talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok dikkat edilmesi gerekir. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yaptığımız denetimler ne kadar sıklaşsa o kadar iyi olur. Çünkü denetim olmadığı zaman bazı fırınlar hijyen kurallarına uymayabilirler. Halkımıza her anlamda en iyi hizmeti sunmak için elimizde gelen tüm imkanları seferber edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mukaddes Kubilay Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title