Haberler

Ağrı Askf'den Aa'ya Ödül

Ağrı ASKF'den AA'ya ödül- Ağrı ASKF'nin düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödülleri sahiplerini buldu- AA Yardımcı Muhabiri Orhan Güngör, "Spor Muhabiri" dalında ödüle layık görüldü Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (Ağrı ASKF) her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödülleri sahiplerini buldu.

Ağrı ASKF'den AA'ya ödül- Ağrı ASKF'nin düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödülleri sahiplerini buldu- AA Yardımcı Muhabiri Orhan Güngör, "Spor Muhabiri" dalında ödüle layık görüldü Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun (Ağrı ASKF) her yıl düzenlediği "Yılın Spor Adamları" ödülleri sahiplerini buldu.Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen ödül töreninde konuşan Ağrı Valisi Musa Işın, kentin valisi olarak bu kadar organizasyona emek, gönül veren insanları gördükten sonra daha fazla çalışması gerektiğini söyledi.Işın, şöyle konuştu: "Büyük bir spor kompleksimiz devam etmektedir ve inşallah bu yıl bitecektir. Ağrı'da toplam 10 tane semt sahası planladık, yapacağız. Altyapının gelişmesi için valilik olarak ne yapmamız gerekiyorsa onu yapacağız. Belki birçok yerde farklı kategoride insanlar yetişebilir. Ben buraya atanırken işin doğrusu bu bölgeden çeşitli bürokratların, akademisyenlerin, bilim adamları ve iş adamlarının çıktıklarını biliyordum ancak Ağrı'nın sporda böyle başarılı olduğunu bilmiyordum. Duyunca çok gururlandım ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Erkan Kösedağ ise federasyonun 2006 yılında kurulduğunu anımsattı.Sporu tabana yaymak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını anlatan Kösedağ, "Bazı hedefler ortaya koyduk. Bir amatör evimiz olsun istedik ve yaptık. Lisanslı sporcu sayımızı 70'lerden 900'lere kadar çektik. 15 kulüple başladık ve şu anda 31 spor kulübümüzü üye yaptık. Gece maçı oynatmak en büyük hayalimizdi ve 2006 yılında Ağrı'da ilk gece maçını biz gerçekleştirdik" ifadelerini kullandı.Dallara göre ödül alan bazı isimler şöyle: Yılın Boksörü: Adem KılıççıYılın Sporda Başarı Ödülü: Muhammet Ali Bulgay Yılın Basketbolcusu: Şükrü ÜzerYılın Spor Adamı: Ayhan ÇelikYılın Atletizm Ödülü : Sevilay EytemişYılın Spor Kulübü: Ağrı Birlik Spor Yılın Hakemi: Muhammed SevimYılın Sporda Vefa Ödülü: Zafer KaranYılın Voleybolcusu: Yusuf Öner Yılın Haltercisi: Muhlis AkbaşYılın Bayan Futbolcusu: Emel TatlıYılın Antrenörü: Fırat BalkisYılın Futbolcusu: Emre GürsesYılın Fair-Play Ödülü: Mete TelhanYılın Spora Hizmet Ödülü: Hüsamettin Aydın- Yılın Basın ÖdülleriYılın Spor Muhabiri: Orhan Güngör (Anadolu Ajansı)Yılın Yazılı Basını: Serdar Yıldız (Gazete ajans 04)Yılın İnternet Basını : Yüksel Aslan (Ağrıdahaber)Yılın Spor Programı : Mehmet Çelik (Tek Rumeli TV Spor Penceresi)Törene, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, Vali Yardımcısı Rıza Gençoğlu, Ağrı Belediye Başkan Yardımcısı Halef Keklik, Milli Boksör Adem Kılıççı ile diğer davetliler katıldı. ....

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Güngör Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title