Haberler

Ağlıca'da belediye sevinci

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi, Esenpınar mahallesine bağlı Ağlıca mevkiine meydan yapıyor. Meydanda çocuk oyun grupları, fitness spor aletleri, basketbol sahası, kamelyalar ve düğün salonu yer alıyor.

ŞEHRİN HER KÖŞESİNE HİZMET

Tüm Mahallerde ihtiyaç olan hizmetlerin acil olarak yapıldığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Ağlıcaya da bu kapsamda güzel bir meydan yapmaya başladıklarını söyledi.

Erdemli'nin her köşesini hizmete doyuracaklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu kapsamda Belediye ekiplerinin şehrin her köşesinde hummalı bir çalışmaya imza attığını söyledi. Yapılan projeyle Ağlıca olarak bilinen yerleşim yerinin de artık bir meydana sahip olacağını belirten Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:"Çalışmalar tüm hızıyla sürdürülüyor. Bu proje tamamlandıktan sonra Ağlıca sakinleri çocuk oyun grubu, fitness aletleri, basketbol sahası, kamelya ve oturma gruplarının yer aldığı bir meydana sahip olacak. Bu proje kapsamında bir de düğün salonu yapacağız.Sadece meydan olarak değil Ağlıca'nın diğer hizmet ihtiyaçlarını da yerine getireceğiz. Belediye olarak üretirken tasarruf eden bir kurum olarak çalışıyoruz. Sunmuş olduğumuz hizmetlerde kullanılan malzemelerin tamamına yakınının üretimini ve montajını Belediyemizin kendi marifetiyle yapıyoruz. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz."

HER YERE EŞİT HİZMET

Açıklamasında Ağlıca'nın bir mahalle olmadığını belirten Tollu, buna rağmen az sayıda da olsa burada insanların yaşadığını ve bu insanların da hizmeti hak ettiğini vurgulayarak, belediye politikasının "Nerede insan, orada belediye" olduğunu söyledi. Başkan Tollu, hizmet götürmede her yere eşit hizmet hizmet ilkesi ile hareket ettiklerini kaydetti.

Yapılan çalışmaların da vatandaşlar tarafından takdirle karşılandığını ifade eden Tollu, vatandaşın memnuniyetini görmenin kendilerini ayrıca motive ettiğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mükerrem Tollu Erdemli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title