Haberler

Ağlatan Dans'ın Yayın Saati Değişti

’Ağlatan Dans’ adı altında Show TV’de yayınlanan dizinin yayın saati 21.45 olarak değişti.

Bir Çerkes efsanesi olan Ağlatan Kafe’den esinlenerek televizyon dünyasına uyarlanan ve ’Ağlatan Dans’ adı altında Show TV’de yayınlanan dizinin yayın saati 21.45 olarak değişti. Dizi her çarşamba akşamı saat 21.45’te Show TV ekranlarında olacak.

Farklı kültürlerden iki gencin aşkını konu edinen dizi özellikle Çerkeslerden büyük ilgi gördü. Çerkes kültürüne ait değerlerin kısmen işlendiği bu dizinin oyuncuları, gelen davetler üzerine Çerkes camiasına ait etkinliklere de katılıyor.

Geçen hafta sonu İstanbul Çerkes Derneği’nin kültür programına katılan Ağlatan Dans ekibi, Gebze Kuzey Kafkas Kültür Derneği’nin programına da katıldı.

Dizinin uzun soluklu olmasını dileyen İstanbul Çerkes Derneği’nin yönetim kurulu başkanı Halis Din ’’Ağlatan Dans dizisi ile Çerkes kültürüne ait değerler tanıtılırken bu dizi bizim için büyük heyecan yarattı ve sevilerek izleniyor. Daha nice bölümlerle dizinin çok uzun süre devam etmesini diliyoruz’’ dedi.

Öte yandan Ağlatan Dans’ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümüne ait fragmanda görülen Çerkes sanatçı, sunucu ve oyuncu İshak Akbay camiada büyük heyecan yarattı.

DENİZ KARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

İstanbul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title