Haberler

Deniz Seki, Hapishanede Geçirdiği İlk Gecesinde Ağlama Krizine Girdi

Güncelleme:

6 aylık firarın ardından yakalanıp cezaevine gönderilen Deniz Seki ilk gecesinde ağlama krizine girdi. Sakinleştirilemeyen Seki için cezaevi psikoloğu çağrıldı.

Uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezası alınca kaçan ve 168 gün sonra İstanbul'da bir villada yakalanan şarkıcı Deniz Seki, kalan cezasını çekmek için gönderildiği Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda ilk gecesini geçirdi.

AĞLAMA KRİZİNE GİRDİ

Cezaevine önceki gece getirilen Seki, üst aramasının ardından içeri sokulması yasak eşyalarını teslim etti. Ardından da infaz koruma memuru eşliğinde "gözetim odası" olarak bilinen ve kameralarla izlenen karantinaya alındı. Emniyette geçirdiği uykusuz gecenin ardından hayli yorgun ve bitkin görünen ve sık sık ağlama krizine giren sanatçıya bir süre kadın gardiyanlar eşlik etti.

DENİZ SEKİ'YE PSİGOLOG DESTEĞİ

Cezaevi yetkilileri ile de bir süre görüşen Seki'ye cezaevinin psikoloğu çağırıldı. Psikolog uzun süre görüştüğü Seki'ye daha önce yaşadığı bir psikolojik rahatsızlığının, gördüğü tedavilerin ve herhangi bir madde bağımlılığının olup olmadığını sordu. Görüşmenin ardından Seki kendisi için uygun görülen koğuşa alındı. Şarkıcı Seki'yi ziyaret etmek için önce avukat Naim Karakaya, daha sonra ise Seki'nin kardeşi Serkan Seki cezaevine girdi. Cezaevine girişte basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakan avukat Karakaya ile Serkan Seki, içeride yaklaşık bir saat kaldı. Cezaevi çıkışında konuşan şarkıcı Seki'nin kardeşi Serkan Seki, "Ablamla görüşemedik. Görüş günü değil zaten" dedi. Basın mensuplarının "Hesabına para mı yatırdınız" sorusuna Serkan Seki "Evet o tarz işlemlerini hallettik" şeklinde cevap verdi. Seki'nin 12 kişilik A-1 koğuşunda yer alan 2 kişilik odada kaldığı öğrenildi.

İlgili Haberler

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Serkan Seki Deniz Seki Bakırköy İstanbul Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çanakkale Boğazı gemi yangını SON DURUM! Çanakkale Boğazı gemi trafiğine açıldı mı? Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (22)

ARTVİN DELİKANLISI BÜLENT:

ÇOK GEZİYORDU. EĞLENCE UYUŞTURUCU, EVLİ ADAMLA AŞNA FİŞNE, İÇKİ FIŞKI. . . HAPİSTE BİRAZ DİZİNİ KIRIP OTURMAYI ÖĞRENİRSİN ARTIK

18
3
yanıtYanıtla
BURCU BURCU:

POLİS KAMERALARINDA EVİNDE MASA ÜZERİNDE HASSAS TERAZİ VARDI. DEMEKKİ KOKAİN SATICILIĞI YAPIYORMUŞ. DAHA NE DİYE SAVUNUYORSUNUZ BU GURURSUZ KADINI ?

14
4
yanıtYanıtla
asena:

ne sabır versin nede dayanma gücü gençleri zehirlemeye yandaşlık eden herkes cezasını çeksin vicdan azabı içini yesin kemirsin acı çeksin o gençleri ölüme sürükleyen herkes Allah''tan bulsun hepsi yakalanıp temizlensin

16
0
yanıtYanıtla
bitlisli:

KADIN KOKO TORBACI OLMUŞ HALA SAVUNANLAR VAR. YAVRULARI O HALE DÜŞSE ANCAK O ZAMAN ANLARLAR. BÜYÜK KONUŞUYORSUNUZ BENCE BU MAHLUKATI SAVUNMAYIN. ALLAH YEDİRTİR O SÖZLERİNİZİ SİZE DİKKAT DİYORUM

10
2
yanıtYanıtla
GÜNALTAY TURAN:

Daha önce Cezaevinde kalmış bir yarışmacıya bumu sanatçı olup örnek olacak diye yarışmacının onuruyla oynamıştı hatırlıyorsanız. O çocuktan özür dileyip helalik alsaydı bu yaşananlar başına gelmezdi. Demek çocuğun çok yüreği yanmış olacak ki bir türlü bu hanım cezaevine girmekten kurtulamadı.

11
1
yanıtYanıtla
KiralikcesetMobil-IOS:

Etme bulma dunyasi. Hic aglama deniz seki. Cekeceksin o cezani seve seve.

10
2
yanıtYanıtla
zarrab:

zarrablar dışarda. bu içerde. adalete bak

10
1
yanıtYanıtla
KenanmobilWeb@haberler.com:

Bu güzel türkiyemizin gençlerini kim zehirliyorsa hapislerde çürüsün erisin inşallah. Sen onu başta düşünecektin deniz Seki hanım hadi başka kapıya yallaaaahhhhh

10
1
yanıtYanıtla
ahmet akmanmobilWeb@haberler.com:

Allah sabır versin

8
2
yanıtYanıtla
Kale1903Mobil-IOS:

Kayseriliye katılıyorum PKK'lı olsaydı yırtardı

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title