Haberler

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla ilçede bulunan anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Gümüşhacıköy Belediye Başkanı Zehra Özyol, Ağız ve Diş Sağlığı Haftası dolayısıyla ilçede bulunan anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine diş fırçası ve diş macunu hediye etti.

Ağız ve Diş Sağlığı Haftası etkinlikleri kapsamında Kemalpaşa İlkokulu'na giden Özyol, kitap okuma, diş fırçalama ve temizlik gibi alışkanlıkların küçük yaşlarda kazanıldığını söyledi.

Öğrencilerin sağlıklı dişlere sahip olması ve diş fırçalama alışkanlıklarını sürekli hale getirmek için onlara diş macunu ve diş fırçası hediye ettiklerini anlatan Özyol, "Ağzımızı temiz tutmak, aynı zamanda bizlere estetik güzellik veren dişlerimizi temiz tutmamız lazım. Dişlerimizi her sabah ve akşam yemeğini yedikten sonra ilk 20 dakika içerisinde mutlaka fırçalamalıyız" dedi.

Özyol, Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından diğer okullardaki öğrencilere de diş macunu ve diş fırçası hediye edileceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Kemalpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title