Haberler

Ağırman Federasyon Hakkında Merak Edilenleri Cevapladı

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman, maksatlı bir şekilde ortaya atılan iddialara Kardelen Tv ekranlarında cevap verdi.

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Ağırman, maksatlı bir şekilde ortaya atılan iddialara Kardelen Tv ekranlarında cevap verdi.

Kardelen TV nin sevilen programı Şakir 'le Ada Vapuru Programına konuk olan Ahmet Ağırman Merak edilen konuların hepsine tek tek açıklık getirerek Erzurumluları birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek daha güçlü olmaya davet etti.

Bir çok eleştirinin birileri tarafından maksatlı yapıldığını söyleyen Ağırman kimin ne söylediğine kulak asmadan yollarına devam ettiklerini belirtti.

Üç ev alacak paramız hazır

İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Artık konuşulan bir federasyon haline geldiğini belirten Ağırman Türkiye'de bir ilk olan ve bunu da İstanbul Erzurumlular federasyonun yapmış olduğu " EL VERİN EV ALALIM" sloganıyla kardelen ekranlarında başlattıklar şehitlere ev alma kampanyasının başarmıştır. Valiliğin belirleyeceği üç şehidimize ev almak için çıktığımız bu yolda Allah'a şükür hedeflediğimiz parayı topladık üç ev alacak paramız hazır arzu eden inceleye bilir. Ziraat Bankası Maltepe Şubesinde federasyon adına açılan hesapta toplanmıştır. Ramazan ayı içerisinde Federasyonumuzun genel sekreteri başkanlığında bir komisyon Erzurum'a giderek evlerin pazarlığını yaparak satın alacaklar. Bayram öncesi veya en geç Bayram ertesi tapuları alarak valiliğimizin belirlediği şehit ailelerine teslim edeceğiz. Evlerin tesliminde bizleri de çağırın içlerini döşeyelim diyen iş adamlarımız var inşallah dayalı döşeli olarak teslim edeceğiz evlerimizi.

Ekranda söz verenler sözünde durmadı

Televizyon ekranlarında kampanyamıza destek vereceklerini söyleyip bol keseden atıp daha sonra telefonlarına bile ulaşamadığımız birçok insan var onları daha sonra ifşa edeceğiz.

Bizim için kumbarasında biriktirdiği harçlığını teslim eden öğrenci kardeşimizin verdiği ile gerek yirmi lirayla gerekse 50 bin lirayla kampanyamıza katılan aynı ölçüde değerlidir. Çünkü herkes kendi gücünün yettiğini verdi ama yürekten verdi.

Eylülde Erzurum Günleri Yapacağız.

Şimdiden yerini kiraladık Eylül sonunda Maltepe sahilinde Erzurum'a yakışır bir şekilde içerisinde tüm vakıf ve derneklerimizin yer alacağı Erzurum'un tarihinden kültürüne Doğal güzelliklerine ve turizminin tanıtılacağı ve yöresel ürünlerin sergileneceği Erzurum günlerini yapacağız.

Gençlik Derneği Kuruluyor.

Olmasını çok arzu ettiğim Erzurum gençlik derneğinin temellerini attık hemen hemen hazırlıkları tamamlandı çok yakında güçlü bir Erzurum Gençlik Derneği faaliyetlerine başlayacak. Yönetiminde 40 ilçeden 40 genç arkadaşımızın yer alacağı dernek İstanbul'un en güçlü derneklerinden birisi olacak. Her ilçe kendi içerisinde 10 kişilik yönetim oluşturacak başkanı da İl derneğinin yönetiminde yer alacak böylelikle 400 aktif gencin bir arada olduğu bir gençlik hareketini oluşturmuş olacağız.

Nene Hatunlar dernekleşiyor

İkinci bir arzumda federasyonumuz bünyesinde faaliyet gösterecek bir hanımlar derneği oluşturmaktı onunda çalışmalarını tamamlamak üzereyiz yakın bir zamanda Erzurumlu Nene Hatunların oluşturacağı bir kadın hareketini de federasyona kazandırmış olacağız.

Oluşacak ikinci bir oluşum bizi böler.

İstanbul büyük bir metropol dolayısıyla her ilçede bir Erzurum derneği var insanlar bir araya gelebilmek, kültürlerini yaşata bilmek adına Dernekler oluşturmuşlar ve güzel faaliyetlerde yapıyorlar. Bu derneklerin çoğunluğu İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonuna üye dernekler, üye olmayan Dernekleri de var onlara da çağrı yapıyorum gelin federasyona katılın bir olalım birlik olalım tek ses tek vücut olalım ki sesimiz gür çıksın. İkinci bir federasyon veya başka isimler altında oluşacak yapıların bize memleketimize hiç bir faydası olmayacağı gibi sağlamaya çalıştığımız birlik ve beraberliğe zararı da dokunacaktır.

Bizim kimseye veremeyeceğimiz hesabımız yok

Gerek yardım kampanyasıyla alakalı gerekse diğer hizmetlerimizle alakalı kimseye veremeyeceğimiz bir hesabımız yok. Yaptığımız her şey şeffaf ve göz önündedir isteyen istediği zaman gelip inceleyebilir. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Türkiye Maltepe Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
title