Haberler

Durumu Ağırlaşan Yaşar Nuri Öztürk'ü Doktorlar Evine Gönderdi

Güncelleme:

Ses sanatçısı Onur Akay, sosyal medya hesabından ünlü ilahiyatçı Yaşar Nuri Öztürk'ün durumunun ağır olduğunu yazdı.

İlahiyatçı profesör Yaşar Nuri Öztürk'ün rahatsızlığından dolayı Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ortaya çıktı. Burada bir süre tedavi gören Öztürk, doktorları tarafından evine gönderildi.

"DURUMU AĞIR, DUA EDİN"

Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay, Twitter'da Öztürk için dua istedi. Akay, "Değerli hocamız Yaşar Nuri Öztürk'ün durumu ağır, hocamız için dua edin. Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi olan hocamız şimdi evinde. Allah acil şifalar versin" dedi.

KANSER TEŞHİSİ KONMUŞTU

Yaşar Nuri Öztürk, mide kanseri teşhisiyle 12 Kasım 2011'de ameliyat olmuş ve 3.5 ay kemoterapi görmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeditepe Üniversitesi Yaşar Nuri Öztürk Onur Akay Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi?
500

Yorumlar (77)

aso:

Bu adami kanser degilde cekemiyenler zehirlemistir tipki rusyadaki gibi , , , cesur adam allah iyilikler versin sana, , , , ,

36
63
yanıtYanıtla
ilhan kahraman:

cenabı mevlam hocama şifalar versin iyi ve aydın bir din adamı idi . Elhamdülillah iyi bir müslüman olarak düşüncelerini direkt olarak insanlara sunandeğerli bir din alimi idi

49
49
yanıtYanıtla
DUALARIMIZ ONUNLA:

Yaşar Nuri Öztürk ömrünü Allah ile aldatanlarla savaşmaya adamış bir büyük arslandır. Onun gibilere o kadar çok ihtiyacı varken bu ülkenin, durumunun ağırlaşması çok üzücü. Ama kim sonsuza kadar yaşayacak ki. Şerefli, onurlu, dürüst bir yaşamı oldu. Gerçek bir Müslümandır. Arkasında onun fikirlerini benimsemiş yüzlerce, binlerce Yaşar Nuri olduğuna eminim. Tıpkı Atatürk''ün arkasında koca yürekli Türk gençliğini bıraktığı gibi. Hakaret edenlerin hakaretleri kendilerini bulacak buna da eminim.

76
20
yanıtYanıtla
yeşil beyaz teksas:

Allah şifa versin vatanını milleti seven çok düzgün bir insan kendisi

23
58
yanıtYanıtla
ŞÜPHE:

nedense içimden hiç üzülmek gelmiyor bu herife . . . . . . . . . . . . .

43
24
yanıtYanıtla
ÇARŞAMBALI:

Hangi dinde dua edelim islamlamı ateistlemi şeytanı bol olsun.

32
25
yanıtYanıtla
A:

Seninde Allahs belani versin carsambali, b

yanıt4
yanıt3
Xxx:

Kulunu Allah bilir sen boşuna konuşma

yanıt16
yanıt2
Adınızı Yazın:

o sosyyete papazına dua neden edeyimki islam düşmanı

28
25
yanıtYanıtla
veli:

ak partili yobazların korkulu rüyası olduğu için akp liler havlıyo peşinden

20
32
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title