Haberler

Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ahmet Şeker'den Rektör Gönüllü'ye Veda Ziyareti

İki yıldır Adıyaman Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığı görevini yürüten ve HSYK 2016 Yaz Kararnamesi ile Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına atanan Hakim Ahmet Şeker, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü’ye veda ziyaretinde bulundu.

İki yıldır Adıyaman Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığı görevini yürüten ve HSYK 2016 Yaz Kararnamesi ile Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkeme Başkanlığına atanan Hakim Ahmet Şeker, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'ye veda ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit Temir'in de hazır bulunduğu veda ziyaretinde Üniversite Rektörü Prof. Dr. Gönüllü ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hakim Ahmet Şeker'e teşekkür etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gönüllü, üniversite onur defterini imzalayan Hakim Ahmet Şeker'e yeni görevinde başarılar dileyerek üniversite tabağı ile Adıyaman'ın tarihi ve turistik yeri Cendere Köprüsü'nün maketini hediye etti., - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Talha Gönüllü Kahramanmaraş Ahmet Şeker Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title