Haberler

Ağıla Dalan Sokak Köpekleri 91 Küçükbaş Hayvanı Telef Etti

Güncelleme:

Bodrum'da gece yarısı ağıla giren köpek sürüsü, 70 yaşındaki Salih Cömert'e ait 94 koyun ve kuzudan 91'ini parçaladı.

Bodrum'un yalıkavak Mahallesi'nde, gece yarısı bir ağıla giren köpekler, 94 koyun ve kuzudan 91'ini parçalayarak telef etti.

MANZARA KARŞISINDA ŞOKE OLDU

Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi, Küdür Yarımadası'nda hayvancılık yapan evli, üç çocuk, beş torun sahibi 70 yaşındaki Salih Cömert, bugün sabah ağılına geldiğinde gördüğü manzara karşısında şoke oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ağılındaki toplam 94 koyun ve kuzudan 91'inin başıboş köpek sürüsü tarafından boğularak telef edildiğini gören Cömert, gözyaşlarını tutamadı. Cömert, oğlu Ramazan Cömert ile köpeklerin ağılın dışına sürüklediği hayvanlarının leşlerini toplayıp, durumu zabıta ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Tutanak tutulmasının ardından telef olan hayvanlar, zabıta ekiplerinin gözetiminde kazılan çukurlara gömüldü.

"BUGÜNE KADAR BÖYLE BİR ŞEYE TANIK OLMADIM"

5 yaşından beri dağlarda çobanlık yaptığını belirten Salih Cömert, "Bugüne kadar hiç böyle bir şeye tanık olmadım. Yaklaşık 40 bin liralık bir zararım var. 94 küçükbaş hayvan olan sürümdeki, sadece iki koyun ve bir kuzu kurtulmuş. Tek geçim kaynağım çobanlık. Hayvarnsız ben şimdi ne yaparım? Kaymakamlığa yazılı olarak müracaat edip, zararımın karşılanmasını isteyeceğim" dedi. Cömert, sabah ağılına geldiğinde hayvanlarının başında gördüğü köpek sürüsünün, kendilerini farkedince kaçtığını da söyledi.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

MURAT BAŞ:

HAYVANSEVERLER NEREDE. KEDİ KÖPEK SEVERLER NEREDE?

50
6
yanıtYanıtla
AusturaliamobilWeb@haberler.com:

Bu mhp nin isine benziyor

18
28
yanıtYanıtla
sibel. kırımlı Mobil-ANDROID:

Ey vatandaşlar. cahil kalmayın. köpek böyle şeyler asla yapmaz. sizde koyun gibi herseyi inanmayın. burda başka bir iş var.

23
10
yanıtYanıtla
karadeniz:

sokak hayvanlarini koruma dernegi pamuk eller ceplere bu dedenin zararini odemek sizin boynunuzun borcu

21
10
yanıtYanıtla
u.n.senmobilWeb@haberler.com:

Kopekleri savunanlar alsınlar evlerinde beslesinler kesinlikle bu olayida yaparlar hatta yaylimdaki suruyu bolerek yirler cobanlik yapmayanlar gazel okumasinlar kesinlikle bu köpekler imha edilmeli

4
24
yanıtYanıtla
BkrMobil-IOS:

Cagirin su hayvanlari cok seven sanatcilarida adamin zararini karsilasin

11
16
yanıtYanıtla
Bakış açısıMobil-ANDROID:

Bu durumu benim bildiğim kurtlar yapar,köpek değil.kurtur kurt.

20
4
yanıtYanıtla
sibel. kırımlı Mobil-ANDROID:

Ey okumuş dostum. dün seni kopek saldırdı diye sebepsiz yazdın. asla kopek sebepsiz saldirmaz asla... demekki senin gibi yada sana benzeri birinden zarar görmüş. biz varız ya. insan değiliz. HAYVANİZ HAYVANİZ . ... .

16
7
yanıtYanıtla
balyoz kamil:

köpek böyle bir şey yapmazzzzz. . . . açlıktan kaburgaları çıkar, midesi kurur ama bunu yapmaz. İşin içinde başka bir iş var. . . millet ne derse inanıyorsunuz, biraz araştırın, düşünün birader.

13
9
yanıtYanıtla
Ensar.Mobil-ANDROID:

Hayvan severler karşılar zararını çiftçi kardes. Lafa geldimi ağızları kapanmıyor. Sokak hayvanları zarar işlediği zaman ses yok Nerdesiniz hayvan severler...

13
7
yanıtYanıtla
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title