Haberler

Agiad'ın Dayanışma Yemeği

Adana Genç İş Adamları Derneği (AGİAD),üyeleri her ayın son Çarşamba günü yapılması geleneksel hale getirilen dayanışma yemeğinde buluştu.

AGİAD'ın üyeler arasında dayanışma ve kaynaşmayı sürdürmek adına geleneksel hale getirdiği aylık Çarşamba yemekleri için bu kez dernek üyesi Gündüz Özkılınç'ın işletmeciliğini sürdürdüğü Turgut Özal Bulvarı'ndaki La Noche Restaurant seçildi. Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in de katıldığı yemekte, iş adamları ekonomi ağırlıklı güncel konularda görüş alışverişinde bulundu. AGİAD üyeleri ve Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, sohbet sırasında "Güvenlik, polis teşkilatı ve ekonomi" arasındaki güçlü ilişkinin önemine de vurgu yaptı.

AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, geleneksel hale getirdikleri yemeklerin bir AGİAD üyesinin iş yerinde gerçekleşmesini tercih ettiklerini belirterek, "Bu organizasyonlardan çok yönlü bir fayda sağlıyoruz. Öncelikle iş yoğunluğundan uzun süreli buluşmalara zamanı olmayan iş adamları olarak, gün içindeki yemek molasını bir araya gelmek için değerlendiriyoruz. Bu kısa buluşmalarımızda bir çok konuyu görüşebiliyoruz. Bu toplantılarımıza kamu kurumlarımızdan ya da sivil toplum kuruluşlarımızdan önemli konuklarımız da katılabiliyor. Böylece her defasında farklı konuları ele alma imkanı da sağlanmış oluyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Zeybek Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title