Haberler

AGEM'de Ziller Çalıyor

Güncelleme:

AGEM Yükseköğretime Geçiş Sınavı ve Lisans Yerleştirme Sınavlarına hazırlanan öğrenciler için hızlandırma kurslarına başlıyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, AGEM bünyesinde YGS ve LYS sınavlarına yönelik öğrencilerini hazırlamak için hızlandırma kursu açıyor. TEOG tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından YGS ve LYS için çalışmalarına hız verdiklerini belirten AGEM Dershane Sorumlusu Cihan Tibukoğlu, "TEOG sonuçlarının açıklanmasının ardından geçtiğimiz günlerde YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz için bir sınav gerçekleştirdik. Sınava giren öğrencilerimizin aldıkları puanlara göre, sınıflarımızı belirledik. Bu doğrultuda YGS ve LYS için; 3 sınıfımız Türkçe-Matematik öğrencilerimize, 2 sınıfımız sayısal öğrencilerimize ve 1 sınıfımız Sözel öğrencilerimize hazırlandı. Mevcut sınıflarımızda toplam 96 öğrencimize kurs vereceğiz" diye konuştu.

Başarı Ödüllendiriliyor

AGEM Dershane Sorumlusu Tibukoğlu, "Yıl içinde öğrencilerimize yapacağımız seri deneme sınavları olacak. Bu sınavlar öğrencilerimizin seviyelerini ölçmek adına önemli. Fakat sınav sonuçlarının ayrı bir önemi var. En başarılı 12 öğrencimize Atatürk Gençlik Merkezi (AGM) faaliyetlerinden yararlanma fırsatı sağlayacağız. Öğrencilerimize böyle güzel bir sürprizimiz olacak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title