Haberler

Agd'li Gençlerden Huzurevi Ziyaret

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Kayseri Şubesi ortaokullu öğrencileri huzurevi ziyaretine götürdü.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Kayseri Şubesi ortaokullu öğrencileri huzurevi ziyaretine götürdü.

Ders döneminin başlamasıyla birlikte çalışmalarına yoğunluk kazandıran Anadolu Gençlik Derneği, ortaokullu öğrencilerle buluşarak faaliyette bulunmaya devam ediyor. Derslerle beraber sosyal etkinliklere de önem verdiklerini belirten AGD Kayseri şube ortaokullar komisyon başkanı Furkan Demirbaş, "Öğrencilerimizin dönem içerisinde okullarından almış oldukları dersleri destekleyici ve geliştirici çalışmalar yapıyoruz. Ders bitince kalan vakitlerinde bu serbest zaman dilimini verimli ve keyifli bir şekilde değerlendirmek istiyoruz. Gençlik, gelecektir. Gençliği üzerine bir projesi bir çalışması olanlar ancak gelecekten bahsedebilirler anlayışıyla elimizden geldiğince çalışmalarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Gerek okul dersleri gerekse ahlak ve maneviyat dersleriyle eğitimlerimizi sürdürürken sosyal faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz" diye konuştu.

Demirbaş, "Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisi yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi ve saygıdır. Yaşlılarımız, geçmişimizi geleceğe taşıyan, yarınlarımızı kuran, millet olma bilincinin tarih sayfalarını dolduran çınarlarımız olarak, kültür ve medeniyetimizin en değerli taşlarıyla süslenmiş baş tacımızdır. Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in 'Yaşlılarımıza hürmet ve ikram, Allahü tealaya saygıdandır.' hadisinin bir gereği olarak bu ziyareti gerçekleştirdik. Yine bir başka hadiste "Aranızda ihtiyarlar olmasaydı belalar üzerine sel gibi yağardı' diyor. Onların duası sayesinde bizler millet olarak, devlet olarak belalardan ve felaketlerden korunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Sosyal çalışmalarına devam edeceklerini belirten Demirbaş, kitap okuma gruplarıyla çalışmalarının devam edeceğini belirtti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title