Haberler

Agco, Türkiye'de Büyüyor

Güncelleme:

AGCO yeni yönetim, parça dağıtım ve servis eğitim merkezi ile, Türkiye'de büyüyor

AGCO'nun Gebze'de, Yedek Parça Deposu, Eğitim Merkezi ve yönetim merkezi olarak kullanacağı 27.700 m2'lik tesisinin temelleri atıldı.

Temel atma töreninde AGCO Türkiye Ülke Müdürü İbrahim Aksoy, "Bu tesisin AGCO'nun Türkiye'de büyüme planlarına hizmet etmek maksadı ile yapıldığını yedek parça, satış sonrası hizmetler ve yönetim merkezi olarak kullanılacağını" belirtti. Aksoy AGCO'nun, Türkiye'de yaptığı bu yatırımın sadece genel müdürlük ve merkez ofis hizmetleri veren bir yer olmayacağını kaydederek, "Satış sonrası ve yedek parça ana dağıtım merkezi olacak. Türkiye dışında, Orta Doğu ve Kuzey Batı Afrika'ya da hizmet verecek..." diye konuştu.

İbrahim Aksoy sözlerine şöyle devam etti "27.700 m2'lik toplam alanda Yedek Parça Deposu, Eğitim Merkezi ve Ofis binamızın  bir arada olacağı  komple bir tesis olacaktır. Bunun 11.118 m2'si kapalı alan (6240 m2 depo, 2340 m2 servis eğitim merkezi ve 2520 m2'lik 3 katlı yönetim binası) olacak tesis, 9 milyon USD'ye mal olacak ve 2015 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlandı." dedi.

Aksoy, "Tamamlanmasıyla birlikte yurt içinden ve Hindistan'dan tedarik edilen parçalar için yeni tesis, AGCO'nun ana depoloma ve dağıtım yeri haline gelecektir. Bu malzemeler tüm Türkiye pazarı yanında Orta Doğu, Avrupa ve Kuzey Batı Afrika'ya Türkiye üzerinden dağıtılacaktır. Şu anda Fransa'dan yürütülen yedek parça operasyonu da Orta Doğu ve Kuzey Batı Afrika ülkeleri için Türkiye'ye kaydırılacak ve Türkiye bu ülkeler için dağıtım üssü haline getirilecektir. Ayrıca, Dünyanın değişik yerlerindeki AGCO'nun üretim fabrikaları için Türkiye'den parça tedarik etme faaliyetlerini yürüten Satınalma ofisi de bu tesis içinde yer alacaktır." diye belirtti.

AGCO'nun Türkiye yatırımları hakkında da bilgi veren İbrahim Aksoy "AGCO'nun Türkiye'deki faaliyetleri, AGCO Türkiye'nin yönettiği Massey Ferguson, Laverda ve Fella markalı ürünler ile sınırlı olmayıp sahip olduğu diğer markaları olan Valtra, Fendt ve GSI markaları da distribütör ve /veya lisansörleri tarafından temsil edilmektedir. Diğer yandan, AGCO'nun Türkiye'den satınalma cirosu 5 yıl önce 20 milyon $ iken bugün parça ve komple traktör olarak 100 milyon $'a yaklaşmıştır. Devreye girecek yeni projelerimiz, yeni ürünlerimiz ve satınalma kalemleri ile yakın zamanda Türkiye'den satınalma cirosunun 200-220 milyon $'a ve toplam ticaret hacminin de 500 Milyon $'a çıkması planlanmaktadır." dedi.

Kaynak: Bültenler / Otomobil

İbrahim Aksoy Orta Doğu Türkiye Afrika Otomobil Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title