Haberler

Ağbal: "Oynanan Oyunların Farkındayız, Bunlara Asla Müsade Etmeyeceğiz"

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye, bölgedeki güçlü konumuyla dünya lideri Cumhurbaşkanı ile bütün bu tarihsel süreç içerisinde hem ülkemizin birliğini, beraberliğini koruyor hem de bu bölgede oynanmak istenen oyunlara karşı gerekli tedbirleri alıyor.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Türkiye, bölgedeki güçlü konumuyla dünya lideri Cumhurbaşkanı ile bütün bu tarihsel süreç içerisinde hem ülkemizin birliğini, beraberliğini koruyor hem de bu bölgede oynanmak istenen oyunlara karşı gerekli tedbirleri alıyor." dedi.

Bayburt'un Aydıntepe ilçesinde parti teşkilatı tarafından organize edilen bayramlaşma törenine katılan Ağbal, burada yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın Türkiye'nin, milletin geleceğe dair bütün hayallerinin gerçekleşmesinin miladı olmasını diledi.

Ülkenin her köşesine hizmet ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını, bu doğrultuda yoğun gayret sarf ettiklerini vurgulayan Ağbal, "Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, onun ortaya koyduğu vizyon çerçevesinde ülkemizi yarınlara, geleceğe taşıyoruz." diye konuştu.

Ağbal, AK Parti'nin hala Türkiye'nin tek umudu olduğunu ifade ederek, "Bundan da iftihar ediyoruz. Birliğimizi, beraberliğimizi pekiştirecek şekilde gayretlerimizi sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

"Dünya tarihi 21. yüzyılın başında adeta yeniden yazılmak isteniyor"

İlçeye bağlı Arpalı beldesini de ziyaret eden Ağbal, burada partililerle bir araya geldi ve bayramlaştı.

Bakan Naci Ağbal, Türkiye'nin içeride terör örgütlerine karşı, dışarıda hem terör örgütlerine hem de diğer güçlere karşı büyük bir mücadele verdiğine dikkati çekerek, şöyle devam etti:

"Dünya tarihi 21. yüzyılın başında adeta yeniden yazılmak isteniyor. Türkiye, bölgedeki güçlü konumuyla dünya lideri Cumhurbaşkanı ile bütün bu tarihsel süreç içerisinde hem ülkemizin birliğini, beraberliğini koruyor hem de bu bölgede oynanmak istenen oyunlara karşı gerekli tedbirleri alıyor. Suriye'de, Irak'ta yaşananları hep beraber izliyoruz. Orada bir takım güçlerin, haritayı değiştirmek dahil bir takım oyunlarını hep beraber görüyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, oynanan oyunun farkındayız ve bunlara asla müsaade etmeyeceğiz. Bu topraklarda bin yıl atalarımız, ecdadımız barışı, istikrarı nasıl koruduysa şu anda da biz Türkiye Cumhuriyeti olarak bölgede barışın, esenliğin, huzurun kaynağı olacağız. Bir takım oyun oynamak isteyen güçler ne tedbirler alırlarsa alsınlar ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye'nin gücü karşısında durmalarına imkan yok."

Darbe girişimi sırasında ve sonrasında yaşananları anımsatan Ağbal, şu değerlendirmede bulundu:

"15 Temmuz alçak darbe girişiminin olduğu gece adeta Çanakkale ruhu yeniden dirildi. Türkiye yeni bir kurtuluş destanını o gece millet olarak yazdı. İçeride, dışarıda yedi düvele karşı bu milletin Çanakkale ruhundan asla uzaklaşmadığını gösterdik. 16 Nisan'da da bunu bir defa daha taçlandırdık. Güçlenen, büyüyen Türkiye'nin ileriye dönük başarı hikayesini 16 Nisan'da çok yüksek merhaleye taşıdık. Allah'ın izniyle 16 Nisan'da değişen bu anayasa ile Türkiye daha da güçlenecek, daha da büyüyecek. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bu yolculuk bitmez, bu yol tükenmez. İnşallah bu yollarda hep beraber yürüyeceğiz."

"Vatandaşın derdiyle dertlenen belediyecilik anlayışına sahibiz"

Ağbal, Bayburt'ta iki gün süren programlarını tamamlayarak Gümüşhane'ye hareket etti.

Gümüşhane Belediye Başkanlığını ziyaret eden Ağbal, Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Emniyet Müdürü Orhan Kar, belediye başkan yardımcıları ve belediye personeliyle bayramlaştı.

Ağbal, belediyenin projeleri hakkında sunum yapan Çimen'i çalışmaları dolayısıyla tebrik etti.

Belediye hizmetlerinin çok önemli olduğuna işaret eden Ağbal, "AK Parti belediyeciliği bu işte. Vatandaşa hizmet getiren, onun derdiyle dertlenen, nerede dokunulacak bir yer varsa dokunan, yıkılması gereken yeri yıkıp, kültürel ve tarihsel dokuyu da koruyarak tekrar gün yüzüne çıkaran belediyecilik anlayışına sahibiz. Bu projelerin hızla tamamlanması için Maliye Bakanlığı olarak üzerimize düşeni yerine getirmeye hazırız." dedi.

Ağbal, özverili çalışmaları dolayısıyla bölge milletvekillerine teşekkür ederek, önemli projelerin Gümüşhane'ye, Bayburt'a kazandırılması için büyük emek harcadıklarını aktardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Bakanlar Kurulu üyeleri için Bayburt ve Gümüşhane'nin çok özel bir yere sahip olduğunu ifade eden Ağbal, "Sabah, Meclis Başkanımızla konuştuk, bu düşünce ve duygularını tekrar ifade ettiler. Dolayısıyla Bayburtlu, Gümüşhaneli olmakla iftihar ediyoruz. Hükümetimizle bakanlarımızla beraber Gümüşhane'yi, Bayburt'u büyütüp kalkındıracağız." diye konuştu.

Ağbal'a ziyaretleri sırasında AK Parti Bayburt Milletvekili Şahap Kavcıoğlu, Belediye Başkanı Mete Memiş, AK Parti İl Başkanı Hakan Kobal eşlik etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Naci Ağbal Gümüşhane Ak Parti Bayburt Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title