Haberler

Ağbaba: "Kuluncak'ta Seçimi Almak İstiyoruz"

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım, partinin belediye başkan adayı Etem Körükmez, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kuluncak’a bağlı Kızılhisar, Aşağı Selimli, İlisuluk, Alvar, Çörmü, Bicir, Karıncalık, Karaçayır köylerini ziyaret etti.

Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Kuluncak İlçe Başkanı Kemal Yıldırım, partinin belediye başkan adayı Etem Körükmez, il ve ilçe yöneticileriyle birlikte Kuluncak'a bağlı Kızılhisar, Aşağı Selimli, İlisuluk, Alvar, Çörmü, Bicir, Karıncalık, Karaçayır köylerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Ağbaba, köylerde yaptığı konuşmada, "Kuluncak'ta seçimi almak istiyoruz. Ben de partimin tek milletvekiliyim. Elimden geldiğince Malatya'ya hizmet etmeye çalışıyorum. İstanbul-Ankara belediyeleriyle diyalogum var. Gittiğim ilçelerde söylüyorum. Kuluncak'a batıdaki şehirlerden kardeş belediye bulacağız. Her türlü imkanından faydalanmasını sağlayacağız. İlçelere nüfusa göre para gelecek. Köylere nüfusuna göre gelen parayı başka bir köye harcamayacağız. Bunu kullanırsak bilin ki biz hırsızlık yapıyoruz" dedi.

"BAYRAMLARI KUTLAMAYI NEDEN YASAKLADINIZ?"

CHP Milletvekili Ağbaba, "Biz köylülerimize, yoksullarımıza sahip çıkacağız. Bu memlekette hiç gereği yokken Cumhuriyet Bayramı, 19 Mayıs Bayramı yasaklandı. Andımız yasaklandı. TC tabelaları kaldırıldı. CHP Milletvekilleri olarak işte bu iktidarla mücadele ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın kendine muhalif herkesi içeri attırdığını iddia eden Ağbaba, "Şimdi onları içeri atarken de çıktıklarında da sevinç naraları atıyor. Yüzlerce kişiyi içeri attırırken de oy hesabı yapıyordu, şimdi çıktıklarında da oy hesabı yapıyor. Biz en başından Ergenekon sanıklarının yanında yer aldık. Tahliye olan İlker Başbuğ, Tuncay Özkan ve Mehmet Ali Çelebi beni arayıp teşekkür ettiler. Asıl teşekkürü bana değil bana oy verip meclise yollayan Alvarlılar, Kuluncaklılar almalı" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Etem Körükmez Veli Ağbaba Kuluncak Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title