Haberler

Ağbaba: "Haziran'da Yapılacak Seçimlerde Partimiz Önemli Projeler Hazırlıyor"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: - "Haziran'da yapılacak seçimlerde partimiz önemli projeler hazırlıyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ağbaba: - "Haziran'da yapılacak seçimlerde partimiz önemli projeler hazırlıyor. Emeklilerle ilgili ciddi projelerimiz var. İşçilerle, mağdurlarla, yoksullarla ve üreticilerle ilgili ciddi projelerimiz var. Bunları zamanı geldiğinde açıklayacağız. Genel Merkezimiz bu konuda çalışıyor" CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, "Haziran'da yapılacak seçimlerde partimiz önemli projeler hazırlıyor. Emeklilerle ilgili ciddi projelerimiz var. İşçilerle, mağdurlarla, yoksullarla ve üreticilerle ilgili ciddi projelerimiz var. Bunları zamanı geldiğinde açıklayacağız. Genel Merkezimiz bu konuda çalışıyor" dedi.Ağbaba, Malatya Devlet Tiyatrosunda düzenlenen "CHP Malatya Milletvekili Aday Adayları Tanıtım Toplantısı"nda yaptığı konuşmada, 7 Mart Cumartesi günü ön seçim yapılacağını söyledi.Parti MYK üyelerinin karşı çıkmasına rağmen kendi isteğiyle ön seçime giren bir milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı olarak huzurda bulunduğunu belirten Ağbaba, partililerin desteğini beklediğini ifade etti.Genel seçimler için partilerinin önemli projeler hazırladığını dile getiren Ağbaba, şunları söyledi: "Haziran'da yapılacak seçimlerde partimiz önemli projeler hazırlıyor. Emeklilerle ilgili ciddi projelerimiz var. İşçilerle ilgili, mağdurlarla ilgili, yoksullarla ilgili, fakirlerle ilgili, üreticilerle ilgili ciddi projelerimiz var. Bunları zamanı geldiğinde açıklayacağız. Genel Merkezimiz bu konuda çalışıyor ancak şu an önemli olan şu; bugün salona sığmayan bir kalabalık var, iktidara susamış bir kalabalık var. Burada huzurunuzda söz veriyorum, CHP'yi iktidar yapmak için bir değil iki çalışacağım, beş değil on çalışacağım. Sizin yüzünüzü güldürmek için, sizlerin umudu olmak için daha fazla çalışacağız. CHP'yi iktidar yapacağız."Demokrasi, insan hakları, barış, laiklik, Cumhuriyet değerleri ve Atatürk devrimleri için yola çıktıklarını belirten Ağbaba, "CHP'nin örgütlü üyesi, delegesi, kadını, erkeği, genci hep beraber, bu laik demokratik Cumhuriyeti yıkmak isteyen, 2023 hedeflerinde padişahlığı, hilafeti koyan AKP'yi yıkmak için ayağa kalkacağız ve bu iktidarı yıkacağız" şeklinde konuştu. Ağbaba, 10 aday adayı arkadaşına teşekkür etti. -CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba

Kaynak: AA / Güncel

Veli Ağbaba Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title