Haberler

Ağaoğlu Sevgilisini Kuş Sütüyle Besliyor

Güncelleme:

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, şimdiden 4 ay sonra dünyaya gelecek çocuğu için hazırlıklara başladı.

5 aylık hamile olan Petek Ertüre ve bebeğin sağlığını düşünen Ağaoğlu, sevgilisinin sağlıklı beslenmesi için çareyi köyünde buldu. Ünlü işadamı, Trabzon'daki Sırağaç Köyü'nde bulunan çiftliğinde olağanüstü hal ilan etti. Ali Ağaoğlu, çalışanlarından her ürünün taze bir şekilde İstanbul'a ulaştırılmasını istedi.

YÜRÜYÜŞ VE BOĞAZ HAVASI

Çiftlikteki kümesten toplanan yumurtalar, inek ve keçilerden elde edilen süt ve Trabzon'a özgü tereyağı; çalışanlar tarafından hazırlanıp düzenli olarak İstanbul'a gönderiliyor. 59 yaşındaki işadamı, 29 yaşındaki Petek Ertüre'nin en doğal ve organik şekilde beslenmesini sağlıyor. Beşinci kez baba olmanın heyecanını yaşayan Ali Ağaoğlu, Ertüre'yi de sık sık açık havada yürüyüşlere çıkartıyor ve yatıyla aşkına Boğaz havası aldırıyor.

BAŞARISININ SIRRI

Ağaoğlu daha önce katıldığı bir televizyon programında başarısının sırrını anlatmıştı. Ali Ağaoğlu İlkokul 4. sınıftayken okuldan çıktıktan sonra babasının fırınına gidip buranın muhasebe hesaplarını tutarmış. Baba Ağaoğlu, 1970'lerde kablo fabrikası kurmuş. 1975'te babasının rahatsızlanması üzerine işin başına geçen Ali Ağaoğlu o günleri söyle anlatıyor:

"İki sene işi ben idare ettim. Sonra babam iyileşti, ben işi öğrendim. 1997'de büyük araziler alıyorduk, parselleyip satıyorduk. Ben hep o işlere giriyordum. Babam istemiyordu ve sonra babamla kuşak çatışması yaşamaya başladık. Sonra babamdan ne aldıysam teslim ettim, tabii 5'e 10'a katlamıştım. Cebimdeki 25 kuruşu çıkardım, masanın üzerine koydum. Cebimde yemek yiyecek dahi para yoktu.

İş yapma becerim var, çevrem var onlara güveniyordum. Bir arazi buldum, gideceğim kredi alacağım arazi alacağım sonra parselleyip satacağım. Bankaya gittim banka kesinlikle olmaz diyor. Babam o zaman önceden gidiyor bankaya '1 kuruş dahi verirsen oyarım seni' diyor. Sevmediğinden değil tabii, geri dönsün ve tekrar beraber çalışalım diye. O çevrenin etrafının babamdan dolayı olduğunu hesaplayamadım. O zamanlar epey sıkıntı yaşadım. Ama babamın böyle yaptığını duyunca daha çok hırslandım ve işe daha çok sarıldım. Neticede bu noktalara geldim."

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Petek Ertüre Ali Ağaoğlu İstanbul Trabzon Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title