Haberler

Ağaoğlu, Rus Sevgilisine İki Milyonluk Arabasını Hediye Etti

Güncelleme:

Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, Rus sevgilisi Sofia Larin'e iki milyon değerindeki Rolls Royce marka arabasını hediye etti.

Sadece yatırımları ve kazancıyla değil özel hayatıyla da haber olan Ali Ağaoğlu, Rus sevgilisi Sofia Larin'e iki milyon değerindeki Rolls Royce arabasını tahsis etti.

DİREKSİYON BAŞINDA GÖRÜNTÜLENDİ

Ağaoğlu'nun kendisinden yaşça küçük sevgilisi Sofia Larin, önceki gün İstanbul trafiğinde objektiflere takıldı. Kendisi için tahsis ettiği şoförü yanında oturtan Larin'in, direksiyon başına geçtiği görüldü.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Ali Ağaoğlu Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (211)

WELAT:

BİR yanım güllük gülistanlık, bir yanım bir dilim ekmeğe muhtaç, bu ne şaşırtan denge

26
0
yanıtYanıtla
Kürt kızı malakamobilWeb@haberler.com:

Görgüsüz yaygaracı paran olmasa yüzüne bakan olmaz

18
1
yanıtYanıtla
eraymobilWeb@haberler.com:

Bir karadenizli olarak senin görgüsüzlüğünden utanıyorum ağaoğlu.paran var ama görgün yok.

17
2
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Suratına baktığımda kusasim geliyor

14
5
yanıtYanıtla
yazarmobilWeb@haberler.com:

Bu ulkenin sefasini siz surursunuz ama savaş vatan savunmasi olunca garibanin cocugunun vatani olur

18
0
yanıtYanıtla
serdar özerMobil-ANDROID:

bide öbür taraf var aga 3 günlük dünya hic önemli değil sen burda gül bizde orada...

16
1
yanıtYanıtla
ZAMAN DENIZ:

MORRUK SUN MORRUK YANINDAKILERDE ONURSUZ KADINLAR

16
1
yanıtYanıtla
Mumin:

Dinimizde zina yapmanin cezasi buyuktur. Bu adamin adinin zamaninda Ak Parti ve Sayin Cumhurbaskanimiz ile ayni sayfada yer almasi bizim icin bir utanctir. Allah islah etsin.

13
4
yanıtYanıtla
GALATALImobilWeb@haberler.com:

Ezik lan bunlar kendilerini bi bo. Saniyolar para var ya adamiz saniyolar iki paralik adam bunlar

15
1
yanıtYanıtla
sansarMobil-ANDROID:

insanlığa kötü örnekten başka bir şey değil bu insan müsvettesi

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 211 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title