Haberler

Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin Dudağını Boş Bıraktı

Güncelleme:

Eski sevgilisi Petek Ertüre ve küçük oğlu Ali Efe'yle buluşan Ağaoğlu, kendisini dudaklarından öpmeye çalışan eski sevgilisini usta işi bir hamleyle engelledi.

İş adamı Ali Ağaoğlu önceki gün eski sevgilisi Petek Ertüre ve küçük oğlu Ali Efe'yle Bebek'te buluştu.

"LAN NERDESİN"

Ağaoğlu, mekanın kapısında karşıladığı oğlunu "Lan Ali neredesin sen?" diyerek kucaklayıp öpücüklere boğdu.

SEVGİLİSİNE ÖPÜCÜK VERMEDİ

Daha sonra da Ertüre'ye sarıldı. Ağaoğlu kendisini dudaklarından öpmeye çalışan eski sevgilisini usta işi bir hamleyle engelledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Petek Ertüre Ali Ağaoğlu Ali Efe Bebek Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (66)

CHPMobil-ANDROID:

AKP ninzenginleri bunlar.Oylar CHP ye

14
12
yanıtYanıtla
Akıllı:

Kadın ne kadar rüküş çorap desenli elbise desenli botlar yıkılıyor. parayla da zevk alınmıyor ki

23
1
yanıtYanıtla
...Erbaa...:

EY MÜSLÜMAN KARDEŞLERİM ,KİME OY VERİRSEN VER AMA ŞU BEYNAMAZ SOLCULARDAN ( CHP VE HDP ) UZAK DURUN.... CHP HAİN HDP Yİ DESTEKLEDİ, HDP DE PKK Yİ DESTEKLEDİ ŞEHİTLER GELİYOR... CHP NİN ARKASİNDA DHKP-C VAR.. HDP NİN ARKASİNDA PKK VAR.... LÜTFEN UNUTMA..GEZİYİ,BAŞÖRTÜSÜNÜ,SAVCİMİZİ,ŞEHİT POLİSİMİZİ,ASKERİMİZİ UNUTMA.....

15
6
yanıtYanıtla
OlciMobil-IOS:

Bu da haber mi yazıklar size be

19
1
yanıtYanıtla
osmanlı:

kadınlar paraya tapar

4
16
yanıtYanıtla
bööööööğ:

YAHU OTUZ TANE DUDAGIM OLSA Bİ TANESİNİ VERMEM BEN BU ADAMA KENDİNİ NE ZANNEDİYO GÖRGÜSÜZ

19
0
yanıtYanıtla
61liMobil-ANDROID:

lan bi üzüldüm bir üzüldümki anlatamam

19
0
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

sırtını akp ye dayarsan karın bile sesini çıkaramaz.kumalar serbest,basarsın imam nikahını olur biter.akp li hanımlara kapak olsun.

11
7
yanıtYanıtla
İsimsiz oyMobil-IOS:

Ulan şunuda hhaber diye veriyorsunuz yuhulan siz

17
1
yanıtYanıtla
paracıkcık..:

Vay be ali ağaoğlu bile dudak vermez olmuş ah ulen para ah..

17
0
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title