Haberler

    Ağaoğlu'nun İnşaatı Durdu, CEO Gitti

    Güncelleme:

    Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy'de inşa edilen konut projesi ikinci kez durduruldu. Ağaoğlu Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ağaoğlu ile yolları dün ayırmıştı.

    İlk önce 'Bakırköy 46'adı ile tanıtılan, daha sonra ismi 'Central Park İstanbul' olan proje Aralık 2013'te İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin kararıyla durdurulmuştu.

    Danıştay plan iptal kararını Şubat 2016'de bozmuş ve yaklaşık 2 yıl aradan sonra şirket inşaat çalışmalarına başlamıştı. Ancak yerel mahkemenin plan iptal kararında ısrarlı olması üzerine projede planlar bir kez daha iptal edildi. Geçtiğimiz mart ayında projesinin tanıtım toplantısını yaptıklarını hatırlatan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Proje Aralık 2013'te İstanbul 8. İdare Mahkemesi'nin kararıyla durdurulmuştu. Danıştay iptal kararını şubatta bozmuş ve adalet yerini bulmuştu. Şimdi yerel mahkeme tekrar plan iptali istedi. Biz itirazımızı yine yaptık. Ankara'dan yanıt bekliyoruz. Malum kişiler temizlense de kırıntıları kaldı ve onlar bize zarar vermeye çalışıyor" dedi.

    HALİSDEMİR AYRILDI

    Şantiyede çalışmaların durduğunu ve satış yapmadıklarını belirten Ali Ağaoğlu, "2-3 ay bekleriz ama bu proje yapılacak. Biz 2013'te ev alanlar mağdur olmasın diye paralarını iade etmiştik. Şimdi yine vatandaş zarar görmesin diye satışı durdurduk, ilanları da kestik. Bu işin verdiği maddi yükü çok şükür kaldırabilirim. Ama manevi açıdan beni çok yordu. Bize zararı yok ama o şantiyede 1000 kişi çalışıyordu, şimdi işsiz kaldı " diye konuştu. 1 milyar 200 milyon dolar hasılat beklelenen Central Park İstanbul projesinde 1155 konut ve 12 villa planlanıyor.

    Ağaoğlu Şirketler Grubunda sıcak başka bir gelişmede görev ayrılığı oldu. Ağaoğlu Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ağaoğlu ile yolları ayırdı.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Ağaoğlu Şirketler Grubu Ali Ağaoğlu Bakırköy İstanbul Emlak Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
    500

    Yorumlar (14)

    A:

    noldu ceo rüşveti kabul ettiremedi mi acı çeke çeke batacaksın

    21
    2
    yanıtYanıtla
    Ahmet:

    Ağaoğlu Türk ahlak örf ve adetlerine hiçbir saygısı olmayan biri bu halkın sırtından zengin olan bu adam Türkiyeye saygısı olduğunu inanmıyorum.

    20
    2
    yanıtYanıtla
    vurABİ:

    hiç bir şey olmaz , en kısa zamanda proje atıl hale gelir , mesela birileride pay istiyor , yakında kokusu çıkar

    20
    2
    yanıtYanıtla
    uzun.adam:

    yediğin. hurmalar . şimdi. . arkadan. dırmalar. hesap. zamanın. geldi

    15
    3
    yanıtYanıtla
    tc:

    çöküş bir anda başlar ve kısa zamanda yok olursun, azmak ve israf Osmanlı nın sonu oldu, senin de sonun olabilir ayağını denk al

    11
    2
    yanıtYanıtla
    DÜRBÜN:

    DÜNYA BATAR BU ADAM BATMAZ. Kİ NİYE BATSIN. ÇALMAMIŞ ÇIRPMAMIŞ ADI HIRSIZLIĞA YOLSUZLUĞA KARIŞMAMIŞ. . .

    6
    7
    yanıtYanıtla
    CCC:

    inşallah batarsın

    6
    5
    yanıtYanıtla
    jfdsjfgj:

    AÇ DOMUZ

    10
    1
    yanıtYanıtla
    Adı bahtiyarMobil-IOS:

    Az kaldı paralel ilan edilmeye

    7
    4
    yanıtYanıtla
    işte bu:

    ipini çekmişler yakında çökerler üstüne. . .

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title