Haberler

Ağaçlara Kıyamadı

Yol inşaatı sebebiyle çam ağaçlarının kesilmesine gönlü razı olmayan Manyas Belediye Başkanı Barçın, kardeş Nilüfer Belediyesi’nden yardım istedi.

Yol inşaatı sebebiyle çam ağaçlarının kesilmesine gönlü razı olmayan Manyas Belediye Başkanı Barçın, kardeş Nilüfer Belediyesi'nden yardım istedi. Kesilmekten kurtulan ağaçlar başka yere taşındı.

Yapımı devam eden Manyas- Gönen devlet yolu üzerinde kalacak olan çam ağaçları Manyas Belediyesi tarafından yerinden sökülerek değişik bir alana taşındı. Manyas-Gönen karayolu üzerinde bulunan kırsal Salur Mahallesinde yeni yapılacak yol inşaatının üzerine denk gelen çam ağaçları Manyas Belediyesi ile kardeş Belediye olan Bursa-Nilüfer Belediyesi ağaç söküm ve dikim makinesi aracılığı ile yerlerinden sökülerek mahallenin değişik bir alanına dikildi. On beş yıl önce ekilen çam ağaçlarının kesilmesine izin vermeyen Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin "Bu ağaçlarda bir emek var,özellikle çam ağaçları kolay büyümüyor.Mahalle halkının bakıp,büyümesini sağladığı ağaçların kesilmesine gönlümüz razı olamazdı. Bizde kardeş Nilüfer Belediyesinden bu konuda yardım istedik. Sağolsunlar onlarda ağaç söküm ve dikim makinesini bize gönderdiler. Ben bu desteği için kardeş Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey'e teşekkür ediyorum. Yerlerinden sökülen on adet çam ağacı yine kırsal Salur Mahallesinin farklı bir yerine dikilerek, çevresi koruma altına alındı" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manyas Salur Gönen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title