Haberler

Adana'da Ağaca Çarpan Kamyonet Hurdaya Döndü: 1 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Güncelleme:

Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Adana'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği kamyonetin ağaca çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, saat 03.15 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Bülent Angın Bulvarı üzerinde meydana geldi. 20 yaşındaki Metin Uçar'ın kullandığı 01 C 2958 plakalı kamyonet iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu büyük bir gürültüyle kaldırımdaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen aracın ön iki tekerleği de yerinden çıkarak kaldırıma savrulurken araç sürücüsü Uçar ile araçta bulunan 24 yaşındaki Rıdvan Akkuş ve 27 yaşındaki Adem Tuğrul yaralandı. Kazayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekipleri sevk edildi. Araç içerisinde sıkışan Adem Tuğrul, Can-Kur ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılırken yaralılar ambulanslarla Adana Devlet, Çukurova Aşkım Tüfekçi ve Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırıldı. Tuğrul, kaldırıldığı Çukurova Aşkım Tüfekçi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken Uçar ile Akkuş'un hayati tehlikelerinin bulunduğu bildirildi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyhan Akkuş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title