Haberler

Ağabeyinin Gülüşünde Fark Ettiği Çarpıklık Genç Kızın Hayatını Kurtardı

Güncelleme:

Konya Selçuk Üniversitesi Ayakkabı Tasarımı Bölümü mezunu olan Neslihan Başçifçi, okulu bittikten sonra ailesinin yaşadığı İstanbul'a döndü. Farklı bir sektörde çalışmayı tercih eden Neslihan'ın hayatı, 2015 kışında ailece yenen bir akşam yemeğinde değişti.

GÜLÜŞÜNDEKİ ÇARPIKLIĞI FARK ETTİ

Genç kızın ağabeyi, kardeşinin gülüşünde bir 'çarpıklık' fark etti. Neslihan'ın bir sorunu olmadığını söylemesi üzerine konunun üzerinde fazla durmayan ağabey Erhan, kahvaltıda da çarpıklığın devam ettiğini gördü. Başta durumu önemsemeyen Neslihan, ağabeyinin ısrarları sonucu doktora gitmeye karar verdi.

MR'DA TÜMÖR ÇIKTI

Muayenede soğuklardan dolayı geçici yüz felci geçirdiği belirlenen genç kızın doktoru, her ihtimale karşı beyin MR'ı çektirmesini de istedi. MR'da beyninin ön kısmında iyi huylu bir tümör tespit edilen Neslihan'ı korkutmak istemeyen ailesi, gerçeği saklayarak sadece bir lezyon olduğunu söyledi.

KÜÇÜKKEN GEÇİRDİĞİ KAZA BEYNİNDE TÜMÖRE SEBEP

Tümörden habersiz Memorial Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahi Bölüm Başkanı Prof. Dr. İlhan Elmacı'ya muayene olan Neslihan, "Doktorum küçükken bir kaza geçirip geçirmediğimi sordu. 6 yaşındayken balkonda oynarken 2. kattan düşmüştüm. Bu tür kazalar neden olabiliyormuş" dedi.

BEYNİNDEKİ TÜMÖR 1 YILDA BÜYÜDÜ

1 yıl boyunca kontrollerini aksatmayan genç kızın beynindeki tümörün büyümeye başladığı belirlendi. Ameliyata karar verilince de ailesi Neslihan'a beyninde tümör olduğunu açıkladı. 10 gün içinde ameliyat olan Neslihan hayata şimdi daha sıkı sarıldığını söylüyor.

KANSERE DÖNEBİLİRDİ

Ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. İlhan Elmacı, Neslihan'ın beynindeki tümörün düşük dereceli iyi huylu bir tümör olduğunu belirtti. Prof. Dr. Elmacı, "Tümör alınmasaydı beyne baskı yapmaya başlayacaktı. İyi huylu tümör zaman içinde kansere dönecekti. Vücudun bir tarafında kısmi felç, görme ve konuşma bozukluğu ya da kaybı yaşanacaktı" dedi. (Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Yaşam

Konya Selçuk Üniversitesi İstanbul Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (2)

kabakçı:

iyi ki götürmüş abisi yoksa böyle bir güzellik koybolabilirdi

2
0
yanıtYanıtla
GAMER:

temsili resim olmalı bu denli güzel kızlar çok nadir büyük yaratıklardan düşüyor böylesi itemler

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title