Haberler

Ağabeyi Polise Ateş Ederken Öldürüldü, Kendisi Molotof Atarken Vuruldu

Adana’da geçen pazar günü polise molotofkokteyli atarken, ayağından vurularak yakalanan 17 yaşındaki H.Y.’nin ağabeyi Ferdinat Yıldırım’ın da, geçen Nisan ayında korsan gösteri sırasında çatışmaya girdiği polis tarafından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Adana'da geçen pazar günü polise molotofkokteyli atarken, ayağından vurularak yakalanan 17 yaşındaki H.Y.'nin ağabeyi Ferdinat Yıldırım'ın da, geçen Nisan ayında korsan gösteri sırasında çatışmaya girdiği polis tarafından vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, HDP ve BDP'lilere yönelik operasyonları protesto etmek isteyen bir grup, 13 Kasım Pazar günü Seyhan ilçesi Gürselpaşa Mahallesi'nde yol kapatıp korsan gösteri düzenledi. Bölücü terör örgütü PKK lehine slogan atıp, lastik yakan göstericilere polis müdahale etti. Müdahaleye katılan zırhlı araçlar ve TOMA'lara molotofkokteyli atan yüzü maskele göstericilerden H.Y. (17), ayağından silahla vurularak yakalandı.

H.Y.'nin tedavisi sürerken olayla ilgili çalışma başlatan polis, H.Y.'nin ağabeyi Ferdinat Yıldırım'ın da (25) 18 Nisan'da öldüğünü belirlendi. Ferdinat Yıldırım'ın Dikili Şehitlik Caddesi'nde kimlik kontrolü yapan PKK'lılar ile polis arasında çıkan silahlı çatışmada vurulduğu ortaya çıktı. Polisle girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen gösterici Ferdinat Yıldırım'ın birçok suçtan kaydı bulunduğu tespit edildi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Seyhan PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title