Haberler

Aşk Cinayetinin Perde Arkası: Ağabeyi Kaçırdı, Kocası Öldürdü

Güncelleme:

Özlem Aydın ile Murat Yılmaz aşk cinayetine kurban gitmiş. 2 sevgilinin, kadının ağabeyi tarafından kaçırıldığı ve terk ettiği kocası tarafından öldürüldüğü saptandı.

İstanbul'da yaşayan ve eşiyle aralarında geçimsizlik bulunan 1 çocuk annesi Özlem Aydın (24), bir süre önce telefonda tanıştığı, Samsun'da yaşayan Murat Yılmaz'a (19) aşık oldu. Ardından çift, Murat Yılmaz'ın İstanbul'a gelmesiyle yüz yüze görüştü. Eşinden ayrılmaya karar veren Özlem Aydın evi terk ederek Samsun'a gitti.

Durumu öğrenen Aydın'ın ağabeyleri, "aileyi tanıma" bahanesiyle genç kadının peşinden gitti. Ağabey burada ikiliyi kaçırdı ve kadnını terk ettiği kocası çifti öldürdü.

KAHVALTI BAHANE OLDU!

Turan Aydın İstanbul'a geri dönerken, Mevlüt Aydın ise birkaç gün daha kaldı. Bir Sabah Mevlut Aydın'ın kahvaltı bahanesiyle dışarı çıkardığı sevgililer geri dönmeyince Yılmaz'ın ailesi polise başvurdu.

CESETLERİ ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞTI Kİ...

MOBESE kayıtlarına göre sevgililerle Mevlut Aydın'ın bindikleri Otomobil, o gün saat 12.00'da Samsun'dan çıkmış, son olarak Kastamonu'nun Tosya ilçesinde görülmüştü. 8 gün sonra Tosya'da ormanlık alana hayvan otlatmaya giden yaşlı bir kadın, çürümeye başlayan cesetlerini buldu. İstanbul'da yakalanan Özlem Aydın'ın kocası Süleyman Aydın, "Eşimin Murat Yılmaz ile gönül ilişkisi vardı. Ben de öldürdüm" dedi.

AĞABEYİ, TERK EDİLEN KOCAYA TESLİM ETTİ

Murat Yılmaz'ın ağabeyi Selami Yılmaz, "Özlem eski eşinden boşanmak için dava açacaktı. Ama ağabeyi planlı bir şekilde ikisini de götürüp Özlem'in kocasına teslim etti. O da kardeşimi ve eşini hunharca katletti. Cesetler bulunduğunda Özlem Aydın'ın elleri arkadan bağlıymış ve ensesinden tek kurşunla vurulmuş. Kardeşim de başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden kurşunlanmış, Yani tam bir infaz gerçekleştirmişler. Özlem'in ağabeyleri ortadan kayboldu. Kendi kardeşlerini ve benim kardeşimi kurbanlık koyun gibi ölüme götürdüler. Onların da bir an önce bulunmasını istiyorum" dedi. (Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Yılmaz Özlem Aydın İstanbul Samsun Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (29)

qqqqqqqqqqq:

NE OLURSA OLSUN İNSAN KARDEŞİNİN ÖLÜMÜNE NASIL SEBEP OLABİLİR BİR DE ŞUNU KAFANIZA KOYUN ARTIK HERESİN NAMUSU KENDİNEDİR KİMSE KİMSENİN NAMUS BEKÇİLİĞİNİ YAPAMAZ. BİR DE DERLERKİ KARDEŞSİZ OLMAZ AL İŞTE KARDEŞ YERİ GELİNCE NE KADARDA ACIMASIZ OLUYOR BİR DE ERKEKLER ÇOK CANİ YA İLGİNÇ BİR ŞEKİLDE

16
14
yanıtYanıtla
cimilli:

ikiside haketmiş yapanın edenin vesile olanın elleri dert görmesin.

10
14
yanıtYanıtla
fe eyne tezhebun:

Allah beterinden dostumuzu ve düşmanımızı muhafaza etsin. öldürmeyi tasvip etmiyoruz tabi ama. . yapılanlar çok çirkin evli kadın kocasından boşanmadan ve iddetini beklemeden başkasıyla konuşması dahi haram iken flört etmelerini hiç bir insan doğru karşılayamaz. . yazık olmuş aileye

23
0
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

24 yaşında evli bir kadınsın elin çocuğunada debep oldun

19
3
yanıtYanıtla
Sana ne Mobil-IOS:

Ne olursa olsun öyle ölüm kimse hak etmiyor, geri kafalılar... Namus öldürmekle mi temizleniyor?

12
9
yanıtYanıtla
LeventMobil-IOS:

Eee gayet normal tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması vardır

20
0
yanıtYanıtla
sırların sırrı özde gizlidir:

iyi olmuş diyen alçaktır asıl namussuz onlardır

9
10
yanıtYanıtla
ayşen:

bencede önce boşansaydı

16
2
yanıtYanıtla
izmirlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne oluyor ya kimin kimi öldürmeye hakkı var butun yorumlarda hak vermişsiniz insan canı var orda arkadaşlar kendinize gelin. Boşar defeder gidersin

10
7
yanıtYanıtla
ZAZA-23:

Herkes böyle yapsa ne aileler parçalanır ne de kimse böyle şeylere yeltenir. AKP zinayı kaldırarak ve erkekleri kadınlara köle yaparak bu toplumsal bozulmaya yol açtı.

7
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title