Haberler

Ağabey ve Kız Kardeşi Aynı Gün Nikah Kıydı

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde iki kardeş Yıldıray Bilgin ve Yıldız Bilgin, çifte nikah yaparak aynı gün evlendi.

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde iki kardeş Yıldıray Bilgin ve Yıldız Bilgin, çifte nikah yaparak aynı gün evlendi.

Yunusemre Belediyesi, eşine az rastlanır iki nikaha ev sahipliği yaptı. Aynı gün nikah kıymaya karar veren ağabey Yıldıray Bilgin ve kız kardeşi Yıldız Bilgin Yunusemre Belediyesi'ne başvurdu. Aynı gün nikah masasına oturan kardeşlerin mutluluğuna sevenleri de ortak oldu. Ağabey Yıldıray Bilgin kıyılan nikahla hayatını Asuman Demir ile birleştirirken, kız kardeşi Yıldız Bilgin de Hakan Paçacıoğlu ile mutluluğa imza attı. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de genç çiftlerin mutluluğuna ortak olarak, çiftlere düğün hediyesi verdi.

Çok mutlu olduğunu dile getiren ağabey Yıldıray Bilgin, nikah tarihi için neden aynı günü seçtiklerini şöyle açıkladı: "Düğünlerimiz birbirine çok yakın tarihte olduğundan, bir de bizde bir hatırası kalır diye böyle bir karar aldık. Dostumuz akrabalarımız bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sağ tarafımda eşim sol tarafımda kız kardeşim inşallah bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı günler geçiririz" dedi.

Kız kardeş Yıldız Bilgin ise "Çok mutluyuz. İnşallah bir ömür boyu beraber oluruz" diye konuştu.

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Salonda misafirler tarafından yapılan "Masraftan kaçmak için aynı gün nikah yaptılar" esprileri kahkahalara neden olurken, Yıldız Bilgin nikah sırası kendilerine gelince nikah masasının yanında duran ağabeyi Yıldıray Bilgin ve eşi Asuman Demir'e "Hadi çıkın bakalım, hadi güle güle sıra bizde" diyerek takılması renkli görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Esprilerin havada uçuştuğu nikah töreninde aynı gün iki kardeş ve çiçeği burnunda eşleri, alkışlar eşliğinde bir ömür boyu mutluluğa 'evet' dedi.

Nikahın ardından evli çiftlere fincan takımı hediye Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, "Yunusemre Belediyesi olarak burada her gün onlarca çiftin nikahını kıyıyoruz. Ancak böylesine ilk kez denk geldik. Kardeşlerin çifte mutluluğuna biz de ortak olduk. Evliliğe adım atan gençlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Bilgin Mehmet Çerçi Yunusemre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title